Banka/Kart Tosla’da Kartın Son 2 Hanesi Kadar Tosback

Yaptım, bakalım iade gelecek mi? Papara'dan Tosla'ya atıp tekrar Papara'ya çektim.
3 lira falan zararım oldu ama eğer olursa 50 lira hiç yoktan iyidir. 6 Ocak'ta belli olacak sanırım.

Bende böyle düşündüm ama geçerli değildir herhalde, işlem sonunda Papara diye yazıyor.
Eğer olursa beleş 83TL.

98! Bayağı şanşlıyım

Yanlış anlamadıysam fiziksel Tosla kartım ile 75TL ayrı, 75TL ayrı toplam en az 150TL harcarsam kartın son 2 hanesi kadar (98) TL iade olacak, doğru mu anladım?

Dijital Kart'ın numarasını nasıl öğreneceğim?
Sol üste tıkla direkt çıkıyor ekrana zaten ama profilini tamamlamadıysan profilini tamamla yerinden TC ve doğum tarihini gir sonra profilin kısmından dijital kartını aç

Sol üste tıkla direkt çıkıyor ekrana zaten ama profilini tamamlamadıysan profilini tamamla yerinden T.C. ve doğum tarihini gir sonra profilin kısmından dijital kartını aç

Ben Tosla hesabımı eskiden açmıştım, o zaman profil tamamlama yoktu. Sadece yeni T.C. Kart ile tamamlayabildiğimiz için (bende eski T.C. Kartı var.) Ben profilimi tamamlayamam. Şimdi kampanyadan yararlanamayacak mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…