ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 7 Yer Türkiye 40 dakika önce #1 Tosla'da herkesin IBAN'ı neden aynı? Kişiye ait, bana para atabilecekleri IBAN'ım var mı?
giresunluu Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 38 dakika önce #2 Tosla ortak IBAN kullanıyor. Kişiye özel IBAN yok.
WexTheOrginal Decipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 1.592 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 37 dakika önce #3 ahmet_kıran dedi: Tosla'da herkesin IBAN'ı neden aynı? Kişiye ait, bana para atabilecekleri IBAN'ım var mı? Genişletmek için tıkla... Tosla'da IBAN olmaması lazım. Uption tarzı uygulamalarda şahsi IBAN var.
ahmet_kıran dedi: Tosla'da herkesin IBAN'ı neden aynı? Kişiye ait, bana para atabilecekleri IBAN'ım var mı? Genişletmek için tıkla... Tosla'da IBAN olmaması lazım. Uption tarzı uygulamalarda şahsi IBAN var.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 7 Yer Türkiye 36 dakika önce #4 giresunluu dedi: Tosla ortak IBAN kullanıyor. Kişiye özel IBAN yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl para alacağım arkadaşlarımdan? WexTheOrginal dedi: Tosla'da IBAN olmaması lazım. Uption tarzı uygulamalarda şahsi IBAN var. Genişletmek için tıkla... Uption yaş sınırı var mı? Trendyol'dan bir şeyler alabilir miyim bana para gönderilebilir değil mi?
giresunluu dedi: Tosla ortak IBAN kullanıyor. Kişiye özel IBAN yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl para alacağım arkadaşlarımdan? WexTheOrginal dedi: Tosla'da IBAN olmaması lazım. Uption tarzı uygulamalarda şahsi IBAN var. Genişletmek için tıkla... Uption yaş sınırı var mı? Trendyol'dan bir şeyler alabilir miyim bana para gönderilebilir değil mi?
WexTheOrginal Decipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 1.592 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 34 dakika önce #5 ahmet_kıran dedi: Nasıl para alacağım arkadaşlarımdan? Uption yaş sınırı var mı? Trendyol'dan bir şeyler alabilir miyim bana para gönderilebilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Para gönderebilirler ve en az 18. Alabilirsin.
ahmet_kıran dedi: Nasıl para alacağım arkadaşlarımdan? Uption yaş sınırı var mı? Trendyol'dan bir şeyler alabilir miyim bana para gönderilebilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Para gönderebilirler ve en az 18. Alabilirsin.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 7 Yer Türkiye 33 dakika önce #6 WexTheOrginal dedi: Para gönderebilirler ve en az 18. Alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tosla'da gönderemezler mi? 18 yaş altı böyle para alabileceğim bir uygulama yok mu Papara vardı oda kapandı.
WexTheOrginal dedi: Para gönderebilirler ve en az 18. Alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tosla'da gönderemezler mi? 18 yaş altı böyle para alabileceğim bir uygulama yok mu Papara vardı oda kapandı.
WexTheOrginal Decipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 1.592 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 32 dakika önce #7 ahmet_kıran dedi: Tosla'da gönderemezler mi? 18 yaş altı böyle para alabileceğim bir uygulama yok mu Papara vardı oda kapandı. Genişletmek için tıkla... Banka açabilirsin kendine aile izniyle.
ahmet_kıran dedi: Tosla'da gönderemezler mi? 18 yaş altı böyle para alabileceğim bir uygulama yok mu Papara vardı oda kapandı. Genişletmek için tıkla... Banka açabilirsin kendine aile izniyle.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.106 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 dakika önce #8 ahmet_kıran dedi: Tosla'da gönderemezler mi? 18 yaş altı böyle para alabileceğim bir uygulama yok mu Papara vardı oda kapandı. Genişletmek için tıkla... İş bankası aldım annem ile saçma sapan markalarla uğraşmayın. Kafam rahat kapanmaz iş bankası kolay kolay.
ahmet_kıran dedi: Tosla'da gönderemezler mi? 18 yaş altı böyle para alabileceğim bir uygulama yok mu Papara vardı oda kapandı. Genişletmek için tıkla... İş bankası aldım annem ile saçma sapan markalarla uğraşmayın. Kafam rahat kapanmaz iş bankası kolay kolay.