A azymondias Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar, ben Tosla kart alacağım ama arkadışımın ininal'ı var. Ben ona para gönderebilir miyim ya da o bana para gönderebilir mi?
Arkadaşlar, ben Tosla kart alacağım ama arkadışımın ininal'ı var. Ben ona para gönderebilir miyim ya da o bana para gönderebilir mi?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 6 Nisan 2022 #2 Sadece kendi banka hesaplarınıza para gönderebilirsiniz. Kart ile bakiye yüklemeyi destekleyen platformlarda Tosla Kart bilgilerinizi girip bakiye yükleyebilirsiniz fakat kart bilgilerinizi başkaları ile paylaşmamalısınız. Artı 0 Eksi
Sadece kendi banka hesaplarınıza para gönderebilirsiniz. Kart ile bakiye yüklemeyi destekleyen platformlarda Tosla Kart bilgilerinizi girip bakiye yükleyebilirsiniz fakat kart bilgilerinizi başkaları ile paylaşmamalısınız.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 6 Nisan 2022 #3 azymondias dedi: Arkadaşlar, ben Tosla kart alacağım ama arkadışımın Ininal'ı var. Ben ona para gönderebilir miyim ya da o bana para gönderebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece sana ait olan bankaya gonderebilirsin Tosla'da bir de arkadaşını Tosla'ya uye olup takiplesirseniz para atabilirsin. Artı 0 Eksi
azymondias dedi: Arkadaşlar, ben Tosla kart alacağım ama arkadışımın Ininal'ı var. Ben ona para gönderebilir miyim ya da o bana para gönderebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece sana ait olan bankaya gonderebilirsin Tosla'da bir de arkadaşını Tosla'ya uye olup takiplesirseniz para atabilirsin.