Tosla'dan Papara Lite'a geçilir mi?

Bende Tosla'nın müşteri hizmetleri kadar çöp bir firma görmedim. Temsilciye diyorum 10 TL m nerede temsilci diyor yeni müşterilere geçerli olan bir kampanya o ee ben nereden bileceğim onu bana orada kart satın al 10 TL iade yazıyor. Bende kartı attım bir daha da Papara'dan şaşmamaya karar verdim.
Bana sim bloke olmuştu müşteri hizmetleri çok güzel ilgilendi sorumu çözdü. Birde kartı ilk aldığında harcama yapınca para hediye ediyor diye biliyorum.

Bana sim bloke olmuştu müşteri hizmetleri çok güzel ilgilendi sorumu çözdü. Birde kartı ilk aldığında harcama yapınca para hediye ediyor diye biliyorum.
Evet doğru biliyorsun.İlk harcama yaptığında ancak ben harcamayı yaptım. 1 ay içinde müşteri olanlara veriliyormuş fakat reklam politikası böyle işlemiyor.

Evet doğru biliyorsun.İlk harcama yaptığında ancak ben harcamayı yaptım. 1 ay içinde müşteri olanlara veriliyormuş fakat reklam politikası böyle işlemiyor.
Bu tarz reklamlar her markada oluyor zaten hiçbir yerde söylemeyip aldıktan sonra iş çıkaranlar çok hep insanları kandırıyorlar ama şahsen ben öyle bir durum yaşamadım memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı