Tosla'dan Papara Lite'a geçilir mi?

Bu arada Papara kullanan arkadaşlar diyelim kartı aldım bir harcama yaptım cashback olayı var m? Tosla'yı ilk aldığımda 20TL kazanmıştım onun sayesinde.
Geçilmez. Tosla çok çok daha iyi. Para çekmek istersinmin 10TL der, karttan para yükleyemezsin, gelmesi 1 ay sürer, iadeleri daha az olan bir kart Papara ama hala kullanıyorsunuz.

Karttan para yükleyemezsin derken kredi kartından mı bahsettiniz hocam?

Geçilmez. Tosla çok çok daha iyi. Para çekmek istersin min 10TL der, karttan para yükleyemezsin, gelmesi 1 ay sürer, iadeleri daha az olan bir kart Papara ama hala kullanıyorsunuz.
18 yaş altına Tosla'nın yıllık para çekmenin 500 TL olduğunu biliyor muydun? Rezalet firma gözünü seveyim ya

Miktarı hakkında bilgin var mı?

Kendim hem Papara Black kart hem Tosla kullanıyorum, sitesine girip bakabilirsiniz Papara'nın ancak daha az dediğim gibi. Ve para çekemezsiniz Lite Card'da. Online para da yükleyemezsiniz. Diyelim gece işiniz çıktı, zorunlu olarak ATM'ye gitmeniz lazım. Ve 500TL üstü para yatırmaya ücret alıyor.
Bir de son olarak eğer Papara alacaksanız Black kart alın. Lite hayatta alınmaz.

Papara alırsam Lite alırım ileridede Black. Bu arada Lite'deki eksik özelliklerin çoğuna ihtiyacım yok aslında Tosla yanımda olacak çünkü ikisini birden kullanabileceğim Blacke gerek var mı kesinlikle?

Papara alırsam Lite alırım ileridede Black. Bu arada Lite'deki eksik özelliklerin çoğuna ihtiyacım yok aslında Tosla yanımda olacak çünkü ikisini birden kullanabileceğim blacka gerek var mı kesinlikle?

Yani sizin geçme isteğiniz, amacınız ne o önemli. Sadece arayüz için ise Lite kesinlikkle değmez. Black kartta değmez bence ama Lite alırsanız pişman olursunuz. En azından Black kart alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…