Çözüldü Tosla'dan Papara'ya para atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LEGENDEGOİST

Hectopat
Makaleler
1
Kafayı yiyeceğim. 60 TL cashback kazandım. Nasıl atacağım Papara'ya Tosla'daki 60 TL'yi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kafayı yiyeceğim. 60 TL cashback kazandım. Nasıl atacağım Papara'ya Tosla'daki 60 TL'yi?

Papara'da para yatır seçeneğini secin, banka kartindan para yatırı secin Tosla kartın bilgilerini girin, kaydedin. Para yatır bölümüne tekrar gelip kartı secin tutarı girin.

Papara'da para yatır seçeneğini secin, banka kartindan para yatırı secin Tosla kartın bilgilerini girin, kaydedin. Para yatır bölümüne tekrar gelip kartı secin tutarı girin.

Çözüm
Papara'nın uygulamasından kart ekleye tıklıyorsun sonra Tosla'da olan kartın bilgilerini giriyorsun 3D doğrulama kodu isteyecektir onu girdikten sonra kart ekli olacaktır ondan sonra kartı seçip miktarı yazıyorsunuz ha para kesiyor bu arada hocam haberiniz olsun.

Tosla'dan bankanıza, bankanızdan Papara'ya gönderebilirsiniz. Bunun dışında gönderemezsiniz.
Ya da Tosla kartı ile ATM'den para çekip, Papara'ya PTT'den veya PaparaCard ile yatırabilirsiniz.

Tosla'dan bankanıza, bankanızdan Papara'ya gönderebilirsiniz. Bunun dışında gönderemezsiniz.
Ya da Tosla kartı ile ATM'den para çekip, Papara'ya PTT'den veya PaparaCard ile yatırabilirsiniz.
18 yaş altı olduğum için banka hesabım yok. Nakite 4 TL kullanabilirim gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…