Tosla'dan Papara'ya veya FastPay'e para göndermek

Eyyubii

Hectopat
Merhaba, Tosla hesabımda 24 TL var. Bu 24 TL'yi asıl amacım Papara'ya çekmek. Bunun için banka hesabı eklemem gerekiyor ama Tosla'dan para gönderirken açıklama kısmına bir şey yazılmıyor. Bu yüzden Papara'ya para gönderemem, ben de Tosla'dan FastPay'e, FastPay'den de Papara'ya göndermeyi düşünüyorum. Ancak bu sefer de FastPay IBAN numarasını bulamadım 😀 yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Teşekkürler.

EDİT: Tosla kartım yok ve çıkaramam :D ve 18 yaşından küçüğüm bu yüzden akbank vs hesap açamam

fastPay'e IBAN ile değil hesap numarası ile para yatırılmaktadır. Tosla'da hesap numarasına para gönderme özelliği bulunmamaktadır. Ayrıca Tosla'dan sadece kendi adınıza kayıtlı banka hesabına çekim yapabilirsiniz.

fastPay'e IBAN ile değil hesap numarası ile para yatırılmaktadır. Tosla'da hesap numarasına para gönderme özelliği bulunmamaktadır. Ayrıca Tosla'dan sadece kendi adınıza kayıtlı banka hesabına çekim yapabilirsiniz.
Peki başka hiç bir yöntem yok mu? Dediğim gibi kendime banka hesabı açamam. 18 yaşında değilim. Ailemin hesaplarını da kullanamam o zaman, ne yapabilirim?

Sorunumu şu şekilde çözdüm, Ailemin adına bir Tosla hesabı açtım. Daha sonra kendi hesabımdaki parayı ailemin Tosla hesabına attım, oradan da ailem kendi Akbank hesabına çekti. Daha sonra ben de parayı kredi kartı ile Papara'ma çektim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı