tolga1034
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
30.06.2023 tarihinde kampanya var diye Tosla'dan 2 adet 40 liralık kod aldım ödemesi 96 lira tuttu. Bekliyorum kod gelecek, sonra kodlar geldi kullanmaya çalışıyorum Steam'den yok kodlar hata veriyor. Sonra altında yazan epin.com sitesine gittim. Durumu anlattım onlarda kodun kendi sitelerinde geçerli olduğunu ve üye olup kodu aktifleştirip öyle satın almam gerektiğini belirttiler. Yaptım dediklerini kod satın aldım bir de ne olsun Steam cüzdan kodu değil de bana sanal kart verdiler. Bu kartı girdim ödeme ekranına Steam farklı bir kart kullandığım için yüklemedi yüklemediği gibi ticaret yasağı koydu.
Beni rahatsız eden konu kodu satın alırken 3. taraf bir siteye yönlendirileceğimin bilgisi yoktu Tosla ile iletişime geçiyorum onlar epin ile görüşeceksiniz epinle görüşüyorum hesabınıza ödeme yapılmış diyorlar. Ben e-pin almışım kod gelecek onu kullanacağımı sanıyordum ama yok. Tosla kesinlikle sattığı şeyin arkasında durmuyor başlarından savma iş yapıyorlar.
Beni rahatsız eden konu kodu satın alırken 3. taraf bir siteye yönlendirileceğimin bilgisi yoktu Tosla ile iletişime geçiyorum onlar epin ile görüşeceksiniz epinle görüşüyorum hesabınıza ödeme yapılmış diyorlar. Ben e-pin almışım kod gelecek onu kullanacağımı sanıyordum ama yok. Tosla kesinlikle sattığı şeyin arkasında durmuyor başlarından savma iş yapıyorlar.