Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.661 Çözümler 17 11 Mayıs 2022 #1 Selam, Tosla ile Steam hesabıma 40TL eklersem %15'ini Tosback yapıyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Selam, Tosla ile Steam hesabıma 40TL eklersem %15'ini Tosback yapıyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 11 Mayıs 2022 #2 Devolve dedi: Selam, Tosla ile Steam hesabıma 40TL eklersem %15'ini Tosback yapıyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 1 ay içerisinde yapıyor. Maalesef para hemen düşmüyor. Bu ayın parası daha gelmedi bu hafta içerisinde gelir diye düşünüyorum.
Devolve dedi: Selam, Tosla ile Steam hesabıma 40TL eklersem %15'ini Tosback yapıyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 1 ay içerisinde yapıyor. Maalesef para hemen düşmüyor. Bu ayın parası daha gelmedi bu hafta içerisinde gelir diye düşünüyorum.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.661 Çözümler 17 11 Mayıs 2022 #3 The 5008 dedi: 1 ay içerisinde yapıyor. Maalesef para hemen düşmüyor. Bu ayın parası daha gelmedi bu hafta içerisinde gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün alırsam verir mi bu ay?
The 5008 dedi: 1 ay içerisinde yapıyor. Maalesef para hemen düşmüyor. Bu ayın parası daha gelmedi bu hafta içerisinde gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün alırsam verir mi bu ay?
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 11 Mayıs 2022 #4 Devolve dedi: Hocam bugün alırsam verir mi bu ay? Genişletmek için tıkla... Verebilir de vermeyebilir de o kadarını bilemiyorum ama yüksek ihtimalle vericektir.
Devolve dedi: Hocam bugün alırsam verir mi bu ay? Genişletmek için tıkla... Verebilir de vermeyebilir de o kadarını bilemiyorum ama yüksek ihtimalle vericektir.