A Assions Decapat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 400 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #1 Akbank'ın ön ödemeli uygulaması olan Tosla davet et kazan kampanyasıyla hem size hem karşı tarafa olmak üzere kişi başı 10 TL toplamda 100 TL veriyor. Steam key ve VP almak isteyenler değerlendirebilir. Kampanya 1-9 Ekim arası geçerliymiş.
Akbank'ın ön ödemeli uygulaması olan Tosla davet et kazan kampanyasıyla hem size hem karşı tarafa olmak üzere kişi başı 10 TL toplamda 100 TL veriyor. Steam key ve VP almak isteyenler değerlendirebilir. Kampanya 1-9 Ekim arası geçerliymiş.
Tiersen Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #2 Böyle kampanyalar hoş tabi ki ama artık 10 TL ile sanırım sadece Amazon Prime alabiliyoruz. Sahi prime hala nasıl bu kadar ucuz şaşırıyorum.
Böyle kampanyalar hoş tabi ki ama artık 10 TL ile sanırım sadece Amazon Prime alabiliyoruz. Sahi prime hala nasıl bu kadar ucuz şaşırıyorum.
Heisenbergin Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 12 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kimya Öğretmeni 5 Ekim 2022 #3 Papara bunu 20 Liranın 20 Lira olduğu zamanlarda arkadaşını getir 20 Lira al olarak yapmıştı.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #4 Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene sipariş etmiştim. Gelirse denerim.
Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 800 5 Ekim 2022 #5 Tiersen dedi: Böyle kampanyalar hoş tabi ki ama artık 10 TL ile sanırım sadece Amazon Prime alabiliyoruz. Sahi prime hala nasıl bu kadar ucuz şaşırıyorum. Genişletmek için tıkla... Pazar payı koşturması
Tiersen dedi: Böyle kampanyalar hoş tabi ki ama artık 10 TL ile sanırım sadece Amazon Prime alabiliyoruz. Sahi prime hala nasıl bu kadar ucuz şaşırıyorum. Genişletmek için tıkla... Pazar payı koşturması