areasisocoll Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #1 Tosla'yı bayağıdır kullanıyorum. Sevdiğim bir uygulama, fakat bugün uygulama hesabımdan attı. Giriş yapmak istediğimde hata veriyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2023
Tosla'yı bayağıdır kullanıyorum. Sevdiğim bir uygulama, fakat bugün uygulama hesabımdan attı. Giriş yapmak istediğimde hata veriyor. Ne yapabilirim?
5 531105 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 21 Şubat 2023 #2 areasisocoll dedi: Tosla'yı bayağıdır kullanıyorum. Sevdiğim bir uygulama, fakat bugün uygulama hesabımdan attı. Giriş yapmak istediğimde hata veriyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Play Store'de guncel ise biraz bekleyin çalışma vardır.
areasisocoll dedi: Tosla'yı bayağıdır kullanıyorum. Sevdiğim bir uygulama, fakat bugün uygulama hesabımdan attı. Giriş yapmak istediğimde hata veriyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Play Store'de guncel ise biraz bekleyin çalışma vardır.