Çözüldü Tosla'ya kartsız para nasıl yatırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lightzone

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Tosla kartım yok fakat Tosla hesabıma para yatırmak istiyorum. Uygulamada kartsız para yatır diye bir seçenek var fakat öncesinde hesap doğrulama vb. şeyler gerekiyor mu? Papara'da gerekiyordu diye hatırlıyorum o yüzden sordum. Bankamatik biraz uzakta boşuna gitmek istemedim.

Çözüm
Kimlik doğrulaması gerekmiyor bankamatik üzerinden para yatırabilmek için.

Bankamatik harici IBAN vs. kullanamazsınız tabii kimliğinizi doğrulamadan.

Çözüm

Banka kartı ile yatır seçeneği var. Tosla kullanmadığım için bilmiyorum ama IBAN işlemleri yapılmayan bir kartta bu secenek kullanılabilir.
Mesela ben İş Bankası'ndan Papara'ya para atamıyorum varsayalım. Papara'ya girip yatıra basarak İş Bankası kartından yatırabilirim.

Yok banka kartı kullanmıyorum direkt bankamatikten nakit para ile tosla hesabıma para yüklemek istiyorum.

Yani kartsız para yükleme işlemi ile nakit parayı Akbank bankamatiği ile tosla hesabıma aktarıp herhangi bir sitede direkt kullanabilir miyim?

Banka kartı ile yatır seçeneği var.
Tosla'da da var aynı seçenek, doğru. Hiç kullanmadığımdan nasıl işlediğini bilmiyorum ama.
Yani kartsız para yükleme işlemi ile nakit parayı Akbank bankamatiği ile tosla hesabıma aktarıp herhangi bir sitede direkt kullanabilir miyim?
Evet, kartım henüz gelmediğinden ben de öyle yapıyorum.

Tosla'da da var aynı seçenek, doğru. Hiç kullanmadığımdan nasıl işlediğini bilmiyorum ama.

Evet, kartım henüz gelmediğinden ben de öyle yapıyorum.
Biraz geç yazdım ama Tosla'ya ATM'den para yükleyip bir şey satın aldığım zaman aileme mesaj gidiyor mu? 18 yaşından küçüğüm. Ebeveyn olarak kimseyi eklemedim Tosla'ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…