M Mehmet 38ff Decapat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #1 Tosla'ya para gönderecektim ama isim yerinde kendi ad soyadım değil de başka bir şey çıkıyor. Aşağıya fotoğraf bırakıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2022
Tosla'ya para gönderecektim ama isim yerinde kendi ad soyadım değil de başka bir şey çıkıyor. Aşağıya fotoğraf bırakıyorum.
T Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.160 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 3 Temmuz 2022 #2 Tosla'da sizin adınıza bir IBAN verilmiyor. Orada "AKÖDE ELEKTRONİK PARA VE ÖDEME HİZMETLERİ" yazıyor fakat "Aköde" yazdığınızda para karşı tarafa ulaşacaktır. Tosla'ya sadece kendi hesabınızdan yükleme yapabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Tosla'da sizin adınıza bir IBAN verilmiyor. Orada "AKÖDE ELEKTRONİK PARA VE ÖDEME HİZMETLERİ" yazıyor fakat "Aköde" yazdığınızda para karşı tarafa ulaşacaktır. Tosla'ya sadece kendi hesabınızdan yükleme yapabiliyorsunuz.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 3 Temmuz 2022 #3 Çünkü Tosla'da para gönderme havuz sistemiyle gerçekleşiyor. Artı 0 Eksi