Yaklaşık 5,5 yılı devirdiğimiz tost makinesi artık vaadini doldurdu. Bu yüzden yeni bir tost makinesi almamız gerekiyor.
Piyasayı bilmiyorum, ve bütçe olarak ucuz olsa iyi olur. Daha çok fiyat performans olsa güzel olabilir. Var mı önerileriniz?
Size kendi kullandığım makineyi önerebilirim. Tost yapmak için gayet ideal çabuk ısınıyor, 4 kademe ısı ayarı var. Plakaları çok iyi hiç bir şey üstüne yapışmıyor ve temizlemesi kolay. Üst plakayı arkaya yatırarak ızgara olarak kullanılabiliyorsunuz ben tavuk yapmıştım gayet güzel pişiriyor.
En ucuz Dökümix DT 30 1800 W Organik Döküm Tost Makinesi fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Dökümix DT 30 1800 W Organik Döküm Tost Makinesi özelliklerini incele, 1.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ben yağlı kağıt ile kullanıyorum temizliği biraz zor ama döküm olduğu için kapatsan bile sıcaklığı uzun sürüyor.
Yaklaşık 5,5 yılı devirdiğimiz tost makinesi artık vaadini doldurdu. Bu yüzden yeni bir tost makinesi almamız gerekiyor.
Piyasayı bilmiyorum, ve bütçe olarak ucuz olsa iyi olur. Daha çok fiyat performans olsa güzel olabilir. Var mı önerileriniz?
300 tl civar giriş seviyesi, kullan at: Sinbo SSM-2513 750 W Mini Tost Makinesi
999 tl civar orta seviye, kullan kullan at: Sinbo SSM-2571 2000 W Tost Makinesi
1100 tl civar üst seviye, kullan kullan kullan, mafsallara abanma ama: Arzum AR2007 Sultane 1800 W Tost Makinesi
2000-2500 tl civar Bumblebee oto sanayi seviye: Enazon Organik Demir Döküm (Kaplamasız) Tost Makinası 1550 Watt
2500tl + civar Battlestar Galactica seviye, Mars ve Güneş sistemi garantili: Atababa 8 Dilim Ev Tipi Döküm Endüstriyel Tost Makinesi Çelik (inox), 1650 W