Tost Makinesi Önerisi

KadirSMZ

Hectopat
Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller arkadaşlar. Öğrenci evim için bir tane tost makinesi almayı düşünüyorum. Bütçem 70-80 lira civarı. Bildiğiniz gibi bu tür elektronik aletleri internetten almak tam bir kargaşa olabiliyor. Bu yüzden kullanıp da memnun olan varsa önerisini bekliyorum. Bu fiyat çevresinde çok farklı ürün ve marka var. Biz evde 2 kişiyiz ve çok abartılı bir şeye ihtiyacımız yok. Bilgisi olanlar en azından ''marka'' olarak öneri yaparsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
tost.jpg

Tefal önerebilirim. Biz kullanıyoruz ve ne eriyen kaşar, nede tost makineye yapışmıyor. Üstelik temizlemesi de kolay. (y)

En kısa zamanda modelini belirteceğim.
Teşekkür ederim. Ama gördüğüm kadarıyla Tefal ürünleri 150 liradan başlıyor. Yani benim bütçemi biraz aşıyor. :)

Çalışma mekaniği olarak ilk üçünden bir nane olmaz. Sinbo'nun mekaniği farklı, kullanımı çok daha iyi. Fakat marka ve ürün hakkında bilgim yok.
Abi şimdi fark ettim sitede ürüne çok sayıda yorum yapılmış. Çoğunluk fiyatına göre çok iyi olduğunu belirtmiş. Ben de tercihimi Sinbo'dan yana yapmaya karar verdim. Teşekkür ederim yardımın için. (y)

Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için. Ev arkadaşıma söyledim bugün siparişi verecek. Son ürünü tercih ettim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı