Tost nasıl iyi yapılır?

Koyabildiğin kadar kaşar koyup eritebildiğin kadar erit o yoğun kaşar tadı ile sucuğu yiyeceksin mis mis. Ketçap, mayonez de ekmeğin kenarlarına akıyor sen yedikçe mis mis.

Kanka her yaptığın tost yanıyorsa eğer makinede sıkıntı olabilir ısıyı fazla veriyordur belki ısı ayarını düşürün bide üzerine fazla bir şey sürmeyin tostun
Kankacım vallahi makinede sorun olsa annem hemen fark eder, ben çok tutuyorum galiba. Arkadaşa sordumda o önceden bekletiyormuş tostu yapmadan önce makineyi ısıtıp öyle koyuyormuş.

Ben sadece kaşar sucuk koyup pişiriyorum cız sesi gelmeye başlayınca 1-2 dk bekliyorum öyle olduğu kadar oluyor

Kankacım vallahi makinede sorun olsa annem hemen fark eder, ben çok tutuyorum galiba. Arkadaşa sordumda o önceden bekletiyormuş tostu yapmadan önce makineyi ısıtıp öyle koyuyormuş.
Bende öyle yapıyorum en sağlıklısı o tostu yapmaya başlarken makineyi açık bırakın kendini iyice ısıtsın sonra tostu koyup hemen ısıtırsınız zaten öyle bekletmenize gerek yok bence

Herkes taktik vermiş bari ben de bir tost sever olarak taktik vereyim. Yukarıda bir yerde sanırım yapışıyor demişsiniz. Yağlı kağıt koyarsanız yapışmaz. Hem yapışma hem de kirlenme olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…