Tosuncuk'un en iyi rapçi olması

Saadet zincirinindeki paraların hepsini patronun aldığını çocukken çizgi filmlerde öğrenmiştim.

Bıraktığı işe geri döndü. Malum etinden sütünden yararlanılacak çok fazla koyun var. Meee.

Boş ver iyi oldu bu millette hakettiler.
Ne sinirleniyonuz yalanmı.
"1 lira ver 10 lira al" yani kolay kazanç. Buna kim inanır ki ? Milletimiz bu tür şeyleri genelde seviyor. Ama Allah aşkına kim böyle bir şey yapar. Hem şirketin kazancı ne olacak ki ? Bunu düşünmediler her halde. Paranın gözü kör olsun "yaw". Ama ben yine de üzüldüm. Fakat bu ders niteliğinde bir olay oldu tüm Türkiye devleti için. "SORGULAMA" artık umarım halkımız daha çok sorgular.
Adama hakkımı helal ediyorum hayatta çok acı çekmiş enayilerin içinden geçip parayı buldu hayatı yaşadı şimdi parası bitti geri geldi en azından içimizden biri mutlu oldu kısa süreliğine.
Eğer 500 bin liranı kaptırsan böyle diyebilir miydin merak ediyorum. O zaman bende sizin içinizden biriyim ve senin 1 milyon liranı çalayım. "en azından içimizden biri mutlu oldu kısa süreliğine". İçimizden binlerce kişide ömür boyu üzgün oldu. Ha, eğer sorgulasalardı, birazcık düşünselerdi ya bak çok değil sadece birazcık düşünselerdi kaptırmazlardı. Buna mutlu mu oluyorsun şimdi ?

Bu adam Rap'e devam etse zaten zengin olurmuş ki.

Fena değilmiş tosuncuğun sesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…