Total av antivirüs hacktool: Win32 virüsünü tespit edip silemiyor

Özel bir uninstaller'ı var gayet kolay kaldırılıyor, tabii downloadcnet gibi virüslü sitelerden indirmemişseniz

Total av de son olarak sistem genel tarama yapıyorum hızlı değil belki sistem taramasında kaldırır eğer başarırsa satın almayı düşünüyorum yapmaz sa ekmek yok.

Malwarebytes yükleyip tarama yapın.
işte bu yüzden Defender. Tespit etmiş helal olsun.

ESET nod 32'yi yükledim, birçok antivirüs programını denedim hacktool Win32'yi tehdit olarak ya görmüyor ya da işe yaramıyor Defender taraması her defasında eylem gerektiğini virüs olduğunu söylüyor en son ESET yükledim ancak bunu kaldırdığımız da yine eylem gerekecek yani tüm antivirüsler bu virüsü silemiyor. Görsele iyi bak

Son düzenleme:
Hocam görev yöneticisinde ve ayrıntılar kısmında daha önce görmediğiniz çalışan dosyalar var mı?Varsa eğer sağ tıklayıp özelliklerden anormal bir durum var mı diye kontrol eder misiniz (internetten ne işe yaradığına bakmadan kapatmayın önemli bir işlem olabiliyor)

Hacktool: Win32'nin nasıl silineceği ile ilgili dünden beri araştırma yaptım başarılı olamadı ESET anti virüs bile bu virüsü tehdit olarak görmüyor sadece Defender görüyor belki de crack dosyaları için gerekli olan bir dosya ve sadece Defender virüs olarak görüyor ESET güzel bir antivirüs programı satın almak isterim de kardeş yıllık 700-800 lira çok ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…