Çözüldü Total War: Attila 0xc000007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SAHİR

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen adayı
Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz günlerde Steam mağazasından oyunu alıp indirdim. Maalesef oyuna girmeye çalışınca hiçbir şey olmuyor, görev yöneticisinde dahi gözükmüyor. Steam dosyasından oyunun "launcher.exe" dosyasına tıklayınca "0xc000007b" hatası ile karşılaşıyorum. Buradaki eski konuları inceledim ve hepsini yaptım fakat sorunu bir türlü yenemedim. Process monitor raporunu bırakıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Logfile

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gerekli DLL'yi kurmamışsınız demektir bu. Konuyu iyi okuyun ve gerekli Redist paketlerini kurun:

C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll

Öncelikle bu uzantıdaki DLL dosyasını silin. Daha sonra aşağıdaki adımları uygulayın.

Şu iki dosyayı silin:

C:\Windows\SysWOW64\msvcp120.dll

Sonra da buradan gerekli DLL'yi kurun:

Şu iki dosyayı silin:

C:\Windows\SysWOW64\msvcp120.dll

Sonra da buradan gerekli DLL'yi kurun:

İlginiz için teşekkür ederim. Talimatları yerine getirdim fakat bu sefer "launcher.exe" dosyasına tıklayınca "0xc000007b" hatası yerine silmemi istediğiniz dll dosyalarının eksik olduğunu söylüyor. Bir çözüm yok mudur? Teşekkürler...

Gerekli DLL'yi kurmamışsınız demektir bu. Konuyu iyi okuyun ve gerekli Redist paketlerini kurun:

Çözüm

367695

Ne kadar visual varsa indirdim sanırım fakat bir türlü gerekli dll dosyaları gelmedi. Nerede hata yaptığımı anlayamıyorum. Sizi uğraştırdığımı biliyorum ve değerli vaktinizi çaldığımı biliyorum fakat gerçekten bu sorunu çözmek istiyorum zira çıldırmak üzereyim :)

DLL dosyalarını sildikten sonra, Program ekle veya kaldır bölümünden 2013 ve 2015 paketlerini de kaldırın. Daha sonra uygulamaları tekrar yükleyin. Sanırım sistemde yüklü göründüğünden ötürü yüklemeler başarılı olmuyor.

DLL dosyalarını sildikten sonra, Program ekle veya kaldır bölümünden 2013 ve 2015 paketlerini de kaldırın. Daha sonra uygulamaları tekrar yükleyin. Sanırım sistemde yüklü göründüğünden ötürü yüklemeler başarılı olmuyor.

Kesinlikle işe yaradı. Her ikinize de minnettarım. İyi insanlar iyi ki varlar. Teşekkürler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı