"Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b" Total War: Attila'da alıyorum bu hatayı PC'ye yeni format attım. Win 7'de bir sıkıntı yoktu. Win 8.1'e geçtim baya hata vermeye başladı birçok eksikleri var gibi, ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Logfile da atıyorum sizden ricam halledelim şu PC'yi. Şimdiden teşekkürler. Logfile.rar
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Merhaba. bende de aynı problem var. 2 gündür uğraşıyorum ama olmadı. windows 8 kullanıyorum. mount and blade warband talewords un kendi sitesinden aldım. 0xc00007b düzgün çalışmadı hatasını veriyor devamlı. Yardımcı olabilir misiniz?
reis ne yaptım ne ettim olmadı. 1 ayrır ugrasıyorum oyunu kac kez sildim yujkledim kac kez internetten gosteren herşeyi yaptımama yok yine aynı hatayı alıyorum