Total War Empire, Darthmod mu Empire 2 mod mu?

WIN_Alpha

Decapat
Daha fazla  
Total War serisini seven birisiyim empire Total War oyununu en son yıllar önce oynamıştım ve o zamanlar genellikle darthmod ile oynanıyordu bu oyun. Şu an canım tekrar Total War empire çekti ama yeni bir mod daha çıkmış empire 2 mod diye. Sizce darthmod mu daha iyi yoksa empire 2 mod mu? Bu iki modun farkları neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pirates Uber alles modu, empire 2 modunun gereksiz mekanikler olmayan hali diyorlar hocam ona da bakabilirsin.

Tamamdır kontrol ederim mod sitesinde empire 2 mod Darthmod'a göre daha az indirilmiş olmasına rağmen daha az oy almıştı bunun dışında bildiğim kadarıyla darthmod oyunu daha da kolaylaştırıyor bu yüzden sormuştum. Dediğin modu ve bunun dışında ki modları da araştırıp kafama yatanını indireceğim muhtemelen.

Tamamdır kontrol ederim mod sitesinde empire 2 mod Darthmod'a göre daha az indirilmiş olmasına rağmen daha az oy almıştı bunun dışında bildiğim kadarıyla darthmod oyunu daha da kolaylaştırıyor bu yüzden sormuştum. Dediğin modu ve bunun dışında ki modları da araştırıp kafama yatanını indireceğim muhtemelen.
Darthmod en stabili ama biraz eski kalıyor olabilir. Benimde canım çekti. Oyunu yükleyip PUA modunu deneyeceğim. Sürekli isyan çıkıyor zor diyorlar.

Darthmod en stabili ama biraz eski kalıyor olabilir. Benimde canım çekti. Oyunu yükleyip PUA modunu deneyeceğim. Sürekli isyan çıkıyor zor diyorlar.
Aslında ben PUA, Darthmod, Empire 2 hepsini yükleyip denemeye karar verdim çünkü izlediğim videolarda Empire 2 nin de atmosferi hoşuma gitmişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı