EM1542 Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 Merhaba ben Total War empire ve Total War napoleon arasında kaldım. Hangisi sistemimi zorlar?
swardark31 Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #2 Napoleon bir tık daha zorlar çünkü çıkış yılı empire Total War'dan sonra ayrıca tavsiyem etw oynamanız gerçekten Ntw'den daha fazla sarıyor.
Napoleon bir tık daha zorlar çünkü çıkış yılı empire Total War'dan sonra ayrıca tavsiyem etw oynamanız gerçekten Ntw'den daha fazla sarıyor.
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 Total War Shogun 2 öncesi oyunlar fazla eskimiş durumda. İlk defa oynayacaksanız tavsiye etmem. Sorunuzun cevabı ise ikisi arasında fark yok gibi bir şey.
Total War Shogun 2 öncesi oyunlar fazla eskimiş durumda. İlk defa oynayacaksanız tavsiye etmem. Sorunuzun cevabı ise ikisi arasında fark yok gibi bir şey.
EM1542 Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 241 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #4 EM1542 dedi: Merhaba ben Total War empire ve Total War napoleon arasında kaldım. Hangisi sistemimi zorlar? Eki Görüntüle 2157906 Eki Görüntüle 2157904 Genişletmek için tıkla... Bu sırada ekran kartım NVIDIA MX130.
EM1542 dedi: Merhaba ben Total War empire ve Total War napoleon arasında kaldım. Hangisi sistemimi zorlar? Eki Görüntüle 2157906 Eki Görüntüle 2157904 Genişletmek için tıkla... Bu sırada ekran kartım NVIDIA MX130.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 3 Nisan 2024 #5 Sizin sisteminiz ikisini de rahatça kaldırması lazım söylediğiniz özelliklere göre ikisinin de sistem gereksinimleri, definitive halinin bile çok az. Şuradan baktım bu arada: What Can I Run · System Requirements Test - PCGameBenchmark Konudan bağımsız not: Böyle güzel oyunlarla hâlâ ilgilenen olmasına çok sevindim. Total War Rome II'yi de tavsiye ederim.
Sizin sisteminiz ikisini de rahatça kaldırması lazım söylediğiniz özelliklere göre ikisinin de sistem gereksinimleri, definitive halinin bile çok az. Şuradan baktım bu arada: What Can I Run · System Requirements Test - PCGameBenchmark Konudan bağımsız not: Böyle güzel oyunlarla hâlâ ilgilenen olmasına çok sevindim. Total War Rome II'yi de tavsiye ederim.