trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Ankara 26 Şubat 2025 #1 Merhaba, elimde sadece 3. oyun var. Şu an indirimdeyken DLC falan almak istiyorum. Ne almamı tavsiye edersiniz? Bir de 1. ve 2. oyun alınır mı? O konuyu pek anlamadım, oradaki çoğu ırk geliyormuş falan.
Merhaba, elimde sadece 3. oyun var. Şu an indirimdeyken DLC falan almak istiyorum. Ne almamı tavsiye edersiniz? Bir de 1. ve 2. oyun alınır mı? O konuyu pek anlamadım, oradaki çoğu ırk geliyormuş falan.
Kordyss99 Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #2 Ne amaçlıyorsun? Yeni bir ırk mı? Yoksa büyük harita mı?
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Ankara 26 Şubat 2025 #3 Kordyss99 dedi: Ne amaçlıyorsun? Yeni bir ırk mı? Yoksa büyük harita mı? Genişletmek için tıkla... Daha fazla bi oynanabirlik dlc yokken cok eksik diyorlar.
Kordyss99 dedi: Ne amaçlıyorsun? Yeni bir ırk mı? Yoksa büyük harita mı? Genişletmek için tıkla... Daha fazla bi oynanabirlik dlc yokken cok eksik diyorlar.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.631 Makaleler 1 Çözümler 37 26 Şubat 2025 #4 trurebellion dedi: Daha fazla bir oynanabirlik DLC yokken cok eksik diyorlar. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorlar. Her şeyi parayla satıyor firma. Tam keyif alabilmek için bazı DLC'leri almak şart.
trurebellion dedi: Daha fazla bir oynanabirlik DLC yokken cok eksik diyorlar. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorlar. Her şeyi parayla satıyor firma. Tam keyif alabilmek için bazı DLC'leri almak şart.