Total War: Three Kingdoms alınır mı?

umutskywalker

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, başlıkta belirttiğim oyun indirimlerde 100 TL'ye düşmüş. Alan ya da oynayan kişiler sizce uygun mu oynanışına göre? Alınır mı?

Ben aldım dün shogun tarzı var diye aldım ilgimi çeker atmosferi falan yüzde elli indirimde fena değil daha yüklemedim en çok Total War II ile karşılaştırılıyor ikisi de güzel oyun ama biri fantastik dünya biri shogun.

21 GB

Şu an 10 GB oldu bugün oynarım hatta istersen fikirlerimi söylerim daha önce oynadın mı Total serisi hiç?

Oynadıysan bir şeyler soracağım.

Evet Rome 1 ve warhammer serisi hariç tüm oyunlarına sahibim, dün de three kingdomsu aldım ve deniyorum, sistemim biraz kötü olduğundan Low'da girdim bakalım muharebe denemesi yapacağım oynatmazsa yeterince iade edeceğim ;)

Evet Rome 1 ve warhammer serisi hariç tüm oyunlarına sahibim, dün de three kingdomsu aldım ve deniyorum, sistemim biraz kötü olduğundan Low'da girdim bakalım muharebe denemesi yapacağım oynatmazsa yeterince iade edeceğim ;)

Ben orta ayarlarda akıcı bir şekilde denedim oyunu ama Total oyunların geneli pahalı wahammer 2 bile 70 TL falan ama ben bir oyuna 100 TL verince ne yazık ki beklentim yüksek oluyor ve 100 TL verdiğim bir oyunun rehberlerine bakmamın gerekmesi zoruma gidiyor ne yazık ki. Hele o fiyata altarnetifler çokken lakin sırf strateji aşkımdan ve %50 indirimin hatrına aynı zamanda strateji oyunlarına genelde rehberlerle başladığım için iade etmedim kısa kısa rehberler vardı yabgu nizam paşada onları izleyerek oyunu tam olarak anlamış oldum öyle oturdu oyun bende bu süreç harici oyunu sevdim diyebilirim güzel detaylar var grafikler nefes kesici yapay zeka adeta kurnaz arkadan falan geliyor saldırmaya :D.

Ben orta ayarlarda akıcı bir şekilde denedim oyunu ama Total oyunların geneli pahalı wahammer 2 bile 70 TL falan ama ben bir oyuna 100 TL verince ne yazık ki beklentim yüksek oluyor ve 100 TL verdiğim bir oyunun rehberlerine bakmamın gerekmesi zoruma gidiyor ne yazık ki. Hele o fiyata altarnetifler çokken lakin sırf strateji aşkımdan ve %50 indirimin hatrına aynı zamanda strateji oyunlarına genelde rehberlerle başladığım için iade etmedim kısa kısa rehberler vardı yabgu nizam paşada onları izleyerek oyunu tam olarak anlamış oldum öyle oturdu oyun bende bu süreç harici oyunu sevdim diyebilirim güzel detaylar var grafikler nefes kesici yapay zeka adeta kurnaz arkadan falan geliyor saldırmaya :D.
Evet ben de Yabgu Nizam'ı takip ediyorum ve severek izliyorum. Bu oyun da ilk defa 100 tl üzerinden indirime girdi önceden hep 140 oluyordu fakat sistemim ile görüntü kalitesi ne yazık ki kötü oldu. İade ettim maalesef.

Evet ben de yabgu Nizam'ı takip ediyorum ve severek izliyorum. Bu oyun da ilk defa 100 TL üzerinden indirime girdi önceden hep 140 oluyordu fakat sistemim ile görüntü kalitesi ne yazık ki kötü oldu. İade ettim maalesef.

Bilgi için teşekkürler :D zaten bu oyunlara işlemci canavarı diyorlar sisteminin açmamasına şaşırmadım sisteminizi bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar, total war three kingdoms oyununu bu indirimde ben de aldım. Oyun çok güzel, yapay zeka gelişmiş. Grafikler hoş... Fakat şöyle bir sorunum var, ilk başta yoktu fakat yeni şehirler fethetti ve devletim devlet denilecek duruma geldikten sonra oyunda donma, kasma olayları olmaya başladı. Siz de yaşadınız mı? Bir çözümü var mı? (R7 3750H işlemci, 1660ti ekran kart)

Merhaba arkadaşlar, Total War: Three kingdoms oyununu bu indirimde ben de aldım. Oyun çok güzel, yapay zeka gelişmiş. Grafikler hoş...Fakat şöyle bir sorunum var, ilk başta yoktu fakat yeni şehirler fethetti ve devletim devlet denilecek duruma geldikten sonra oyunda donma, kasma olayları olmaya başladı. Siz de yaşadınız mı? Bir çözümü var mı?(R7 3750H işlemci, 1660 Ti ekran kart)

Dostum sistemin benden daha iyi lakin ben yaşamadım problemin donanımsal olarak olmadığından eminsen :D hangi grafik ayarlarında oynuyorsun düşürmeyi denedin mi? Eğer denediysen yine olmaydısa ben karşılaşmadım bende şu an imparator oldum aynı senin gibi oyunu bende sevdim ama performans kaybı yaşamdım hatta grafikleri bile yükselttim ben ama oyunu bir gün 4 5 saat aralıksız oynadım o 5. saatte mi ne oyun performans kaybetti ve beni attı donmadan ama anlamadan tak diye attı ama 5 saat oynayınca normal dedim ses etmedim zaten sonra bir daha girdim Save'de almıştım oyun akıcıydı sorun yoktu. Bir de devletin büyüdükçe galiba 1 2 FPS kaybediyor oyun onu da fark ettim. Zaten sistem yoran bir oyun yani atmasına falan ben şaşırmıyorum. Yedi sekiz saat gömmezsem bir günde aralıksız attığına şahit olmuyorum. Sık sıkta Save alıyorum bayağı büyüdüm zaten. Oyun çok sarıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı