Steam Total War: Three Kingdoms sadece 71 TL

Blood for the blood god II microsoft store'da 13 liraya satılıyormuş sanırım. Bu siteden almanın yolu yok mu? Steam için?

Genel bir hata mı var? Alınabiliyor mu şu an var mı yakın zamanda alan ve keyi gelen?

2 tane eksik DLC vardı, az önce onları tamamladım, 1 dakika sürmedi kodların gelmesi, dün de Rome Remastered almıştım, onun key ve faturasının gelmesi 30 dakika kadar sürmüştü.
Mail adresi girerken doğru yazdığınıza da dikkat etmek gerek.
Ödeme tamamlandıktan sonra da işlem numarasını bir yere kaydedin, ne olur ne olmaz.

Blood for the blood god II site uzerinde satilmiyor mu, ve ucuza bulabilir miyim sizce arkadaslar?

Geldi mi keyler mail adresine? Bikaç dakika içinde geliyor normalde.

Hocam daha öncede biton aldım böyle başka sitelerden ilk defa böyle bi sıkıntı yaşıyorum anlamadım

Edit: whatsapp destekten sorunu çözdüm keyi gönderdiler

Ek paketleri aldım şimdi keyler direk geliyor sorun yok arkadaşlar konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkür ederim

Blood for the blood god II site uzerinde satilmiyor mu, ve ucuza bulabilir miyim sizce arkadaslar?

Evet o dlc yok baktım ucuzada bulamadım

Genel bir hata mı var? Alınabiliyor mu şu an var mı yakın zamanda alan ve keyi gelen?

Alınıyor sorun yok hocam alın

Son düzenleme:

Whatsapp desteğe nereden ulaştınız? Benim de kartım sitede çalışmıyor canlı destekten 50 kere yazdım, hep yapay zeka gibi cevaplar alırken sonunda biri düzgünce ilgilendi, banka hesap görüntüsü istedi, gönderdim dedi ki engelinizi kaldırıyorum ama yine çalışmıyor. İndirim bitmeden son bir DLC alacaktım, kış indirimini de beklerim sorun yok ama zam gelmesinden korkuyorum.

Hocam görüştüğüm yetkili mail adresleri ve telefonu ingilizce olarak irtibata geçmeniz gerek kendisi çok yardımcı oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231128_202438_WhatsApp.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…