Steam Total War: Three Kingdoms sadece 71 TL

Hocam görüştüğüm yetkili mail adresleri ve telefonu ingilizce olarak irtibata geçmeniz gerek kendisi çok yardımcı oluyor.

Orada da aynı şekilde bot cevapları aldım uzun uzun anlatıyorum derdimi kopyala yapıştır cevap veriyorlar, aynı şeyi papağan gibi tekrar edip duruyorlar. İndirim de bitince bunların beceriksizliği yüzünden istediğimi alamadım. Neyse sağlık olsun.

Hocam ben bayağı görüştüm nasıl bot cevap aldınız kart geçmiyosa bankayı arayıp mail order açıkmı bi sorun hocam

Hocam ben bayağı görüştüm nasıl bot cevap aldınız kart geçmiyosa bankayı arayıp mail order açıkmı bi sorun hocam

Bana diyor ki 24-48 saat bekle, bekliyorum yine çalışmıyor. Tekrar yazıyorum aynı şeyi yazıyor. Diyorum olmuyor, bana neden olduğunun sebeplerini otomatik cevap şeklinde atıyor. Çok geç yazıyorlar, sorun kart ile başka kartla oluyor diyorum bana diyor ki çerezleri sil, başka tarayıcı ile dene. Sonra banka hesabıma girip ödemeyi sizin yaptığınıza dair kanıt at diyor, veriyorum hallettik diyor, deniyorum çalışmıyor. Tekrar en son WP'den şansımı denedim ama canlı destekle aynı cevap olunca vazgeçtim. Tek kişi falan mı çalışıyor onu da anlamadım, 20 dakika da bir cevap veriyorlar verdikleri de otomatik kopyala yapıştır cevaplar. Para almak için can vermeleri lazım sonuçta iade falan da yapmıyorum öyle olsa anlarım ama adamlar para almamak için can veriyor. 50 kere falan yazdım, bana her zaman verdikleri cevap bu;

"Unfortunately, it seems that you've reached the limit of our security system. Please, retry the payment after 24-48 hours when all restrictions will be removed. Thank you for your patience and understanding!"

Hatta bir ara dalga geçer gibi yazdıklarını unuttular herhalde uzun uzun bir şeyler anlattığım zaman iki üç mesaj sonra yukarıda yazan aynı şeyi tekrar yazdı. Artık bıkmış herhalde tek kişi çalışıyorsa yoruluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…