Total War Warhammer 3 için 1 ve 2 alınmalı mı?

Makaleler
1
İyi geceler. Eneba'dan Total War Warhammer 3 almayı düşünüyorum fakat karşıma tüm oyunların olduğu Warhammer Trilogy çıktı. 3. oyunda 1 ve 2'nin haritalarının birleştiğini ve ilk iki oyunun DLC'lerini isteğe bağlı olarak almak gerektiğini biliyorum fakat 1 ve 2. oyundaki ana ırklar / fraksiyonlar ( örneğin cüceler ) bu oyunlara sahip olmadan 3. oyunda yer alıyor mu? Yani özetle hangisini satın almalıyım, öneriniz nedir? Konuya hakim olan arkadaşlar aydınlatabilirse çok sevinirim. İyi Sosyaller.

Total War: Warhammer Trilogy Bundle Steam Key GLOBAL
Total War: WARHAMMER III (PC) Steam Key GLOBAL

Sadece 3 alınca ilk 2 oyundaki ana ırklar açık olmuyor. Bende ilk 2 oyun yok ama dlcler var, yarım yamalak açık lordlar ama eksikliğini hissetmedim, çoğu kaliteli ırk zaten dlc ile satılıyor. Yinede ilk 2 oyunuda almanı öneririm çünkü 3 teki ana ırklar çok özensiz. Kislev ve cathay ırkları muazzam zevkli ama diğerleri ilgi çekmiyor hiç hoşuma gitmedi.

Sadece 3 alınca ilk 2 oyundaki ana ırklar açık olmuyor. Bende ilk 2 oyun yok ama DLC'ler var, yarım yamalak açık lordlar ama eksikliğini hissetmedim, çoğu kaliteli ırk zaten DLC ile satılıyor. Yine de ilk 2 oyunuda almanı öneririm çünkü 3'teki ana ırklar çok özensiz. Kislev ve cathay ırkları muazzam zevkli ama diğerleri ilgi çekmiyor hiç hoşuma gitmedi.

Teşekkür ederim yanıtınız için. O halde trilogy almak mantıklı.
Ekşi'de bir arkadaş bu şekilde yazmış. Ana oyunu almadan yalnızca bağlı DLC'yi alarak o ırkı oynamak mümkün diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı