Total War Warhammer açılmıyor

negromon

Yoctopat
Daha fazla  
Oyun ücretsiz diye aldım. Daha önce roma versiyonunu oynamıştım. Ancak bu oyun 2 kez yükledim fakat oyuna girdiğimde server mod bulunamadı yazısından başka bir şey çıkmıyor ekranda. Oyun açılmıyor. Sebebini ve çözümünü bilen varsa şimdiden teşekkürler.

Xinput1_4 var 3 olanı yok. Ekran kartı güncel sanırım gta5 sorunsuz oynatıyor. Directx 11 de kurulu. Dediklerinizi denedim aynı sorun devam ediyor

4 ise onu sil o zaman ve şu dosyaları da sil: d3dx11_42.dll ve D3DCompiler_42.dll

Hepsi aynı klasörün içinde.

Ardından o verdiğim indirme aracını tekrar kur. Bunlar da olmaz ise, son olarak şu çözümleri sunacağım;

Öncelikle yine C:\Windows\SysWOW64 klasörüne git ve MSVCP120.dll adındaki dosyayı sil.

Ardından şunu indir ve kur: Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center

Bu da olmaz ise, buraya git: C:\Kullanıcılar\Kullanıcı Adın\AppData\Roaming\The Creative Assembly

O klasörün içinde ki tüm dosyaları sil ve oyuna tekrar girmeyi dene.

Bunlar dışında başka çözümü yok. Yani o kadar araştırdım ben görmedim. Çözümler bu şekilde ve çoğu insan bunları yaparak çözmüş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı