Badoo Megapat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar internetten araştırdım ancak çözüm bulamadım. Öğrendiğim kadarıyla Elan Touch Pad programı sayesinde bu oluyor ancak ben ne kadar denediysem inadına çalışıyor bu touch pad. Neden bu sorunu yaşıyorum ve nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar internetten araştırdım ancak çözüm bulamadım. Öğrendiğim kadarıyla Elan Touch Pad programı sayesinde bu oluyor ancak ben ne kadar denediysem inadına çalışıyor bu touch pad. Neden bu sorunu yaşıyorum ve nasıl çözebilirim?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2020 #2 Laptop marka modeli nedir? Genellikle klavyede bir kombo yaparak touchpadi deaktif edebiliyorsunuz. Artı 1 Eksi
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Kasım 2020 #3 efedesu dedi: Laptop marka modeli nedir? Genellikle klavyede bir kombo yaparak touchpadi deaktif edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Eğer bu şekilde olmazsa ek sürücü gerekebilir. Mesela ASUS'un bazı modellerinde CTK sürücülerini indirmeden kısayolu kullanamıyorsun. Artı 0 Eksi
efedesu dedi: Laptop marka modeli nedir? Genellikle klavyede bir kombo yaparak touchpadi deaktif edebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Eğer bu şekilde olmazsa ek sürücü gerekebilir. Mesela ASUS'un bazı modellerinde CTK sürücülerini indirmeden kısayolu kullanamıyorsun.
SeyithanMobile Femtopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #4 Ayarlardan pasif hale getirilebiliyor Hatta mouse takınca pasif, mouse bağlantısı kesilince aktif olma ayarı var. Artı 0 Eksi
Ayarlardan pasif hale getirilebiliyor Hatta mouse takınca pasif, mouse bağlantısı kesilince aktif olma ayarı var.
Maedhros19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 1.006 Çözümler 1 8 Kasım 2020 #5 Benim ASUS laptopumda ASUS Smart Gesture adlı bir yazılım var, oradan ayarlayabiliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Badoo Megapat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #6 efedesu dedi: Laptop marka modeli nedir? Genellikle klavyede bir kombo yaparak touchpadi deaktif edebiliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Dell Inspiron 7559 SeyithanMobile dedi: Ayarlardan pasif hale getirilebiliyor Hatta mouse takınca pasif, mouse bağlantısı kesilince aktif olma ayarı var. Genişletmek için tıkla... Bende bunu yapmanın peşindeyim de touch pad bordo bereli çıktı bana mısın demiyor çalışıyor maşallah. Artı 0 Eksi
efedesu dedi: Laptop marka modeli nedir? Genellikle klavyede bir kombo yaparak touchpadi deaktif edebiliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Dell Inspiron 7559 SeyithanMobile dedi: Ayarlardan pasif hale getirilebiliyor Hatta mouse takınca pasif, mouse bağlantısı kesilince aktif olma ayarı var. Genişletmek için tıkla... Bende bunu yapmanın peşindeyim de touch pad bordo bereli çıktı bana mısın demiyor çalışıyor maşallah.
SeyithanMobile Femtopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #7 Ctrl + F9 / Alt +F9 deneyin bakalım. Artı 0 Eksi
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Kasım 2020 #8 Badoo dedi: Dell Inspiron 7559. Bende bunu yapmanın peşindeyim de touch pad bordo bereli çıktı bana mısın demiyor çalışıyor maşallah. Genişletmek için tıkla... FN + Space dene. FN + F10'da dene. Artı 0 Eksi
Badoo dedi: Dell Inspiron 7559. Bende bunu yapmanın peşindeyim de touch pad bordo bereli çıktı bana mısın demiyor çalışıyor maşallah. Genişletmek için tıkla... FN + Space dene. FN + F10'da dene.
3 377619 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 8 Kasım 2020 #9 Şuna tıkla. Ardından Synaptics işaret aygıtına sağ tıkla işaretleme aygıt ayarlarına tıkla. Aygıt ayarlarına git ve oradan şu tuşa bas. Ve artık çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Şuna tıkla. Ardından Synaptics işaret aygıtına sağ tıkla işaretleme aygıt ayarlarına tıkla. Aygıt ayarlarına git ve oradan şu tuşa bas. Ve artık çalışmıyor.
KS KS Badoo Megapat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #10 Berkay Davas dedi: FN + Space dene. FN + F10'da dene. Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor. Artı 0 Eksi