Sampleflied Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 Touch VPN'in PC uygulamasını açamıyorum, yönetici olarak çalıştırdım yine olmadı, durmadan basıyorum olmuyor, dosya konumundan açıyorum yine olmuyor. Silmeye çalışıyorum silinmiyor. Ne yapacağım?
Touch VPN'in PC uygulamasını açamıyorum, yönetici olarak çalıştırdım yine olmadı, durmadan basıyorum olmuyor, dosya konumundan açıyorum yine olmuyor. Silmeye çalışıyorum silinmiyor. Ne yapacağım?
Kedi Yumak Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #2 Dosya konumundan unistall çalıştırmayı deneyin.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 12 Şubat 2021 #3 Revo Uninstaller ile sil ve tekrar kur. Hala devam ederse Chrome uzantısından dene.
Sampleflied Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #4 Kedi Yumak dedi: Dosya konumundan unistall çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosya konumunda uninstall yok. Aradım bulamadım yani en azından.
Kedi Yumak dedi: Dosya konumundan unistall çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosya konumunda uninstall yok. Aradım bulamadım yani en azından.