Touch VPN internete bağlanmıyor

Makaleler
3
Touch VPN tek adam gibi olanı, diğerlerinin ne olduğu bile belli değil.
Bende de var fakat eklenti olarak değil, normal indirilmiş olarak. Son zamanlarda bağlanmıyor. Şimdi yine denedim bağlanmıyor. Normalde de böyle yapıyordu, bir bağlanıyor bir bağlanmıyor. Sizde de öyle mi?

İndir WARP keyfine bak.

Bende de öyle o. Hatta bilgisayarımın birinde çalışıyor diğerinde çalışmaya bile tenezzül etmiyor. Ama çalıştığında en iyisi o gerçekten (ücretsiz olarak).

Proton VPN ücretsiz indirin geçin.
Veya cloudfire DNS'ni kullanabilirsiniz.

Nedir o? VPN mi? Yoksa DNS ayarı gibi bir şey mi?

Proton VPN ücretsiz indirin geçin.
Proton VPN var fakat onun yanında Touch'ı da kullanıyorum hızından ötürü.

Bir de Proton'da son zamanlarda Chrome'u açtığımda Proton VPN proxy'si için kullanıcı adı ve şifre girmemi isteyen bir ekran çıkıyor, sinir bozucu bir şekilde. Eğer VPN'i açmazsam internete girdirtmiyor. Başka kimsede oluyor mu bilmiyorum.

WARP cloudfire verdiği DNS'e ek olarakdan VPN hizmeti sunar ancak uygulama ayarlarından DNS'e çevirmek mümkündür.
DNS cloudfire VPN Proton kullanın.

Proton'da yaşadığınız sorun:
Hesabınıza giriş yapmanızı istiyor ücretsiz bir şekilde Proton hesabı açın giriş yapın.

Hesabınıza giriş yapmanızı istiyor ücretsiz bir şekilde Proton hesabı açın giriş yapın.
Zaten ücretsiz olarak kullanıyordum. Ama Chrome'u açtığım gibi bilmem ne Proxy'si için kullanıcı adı ve şifre girmemi istiyordu. Onsuz hiçbir yere giremiyordum. Kaldırdım direk ve şu an sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…