shad0wq Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 245 13 Eylül 2021 #1 Merhaba touch VPN nasıl kullancağımı bilmiyorum yardım eder misiniz? Hayatımda gerçekten hiç VPN kullanmadım gerek duymadım. Bu ekranda diyelim Germany seçtim sonra connect tıklamam mı lazım? Ve nasıl kapatırım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2021
Merhaba touch VPN nasıl kullancağımı bilmiyorum yardım eder misiniz? Hayatımda gerçekten hiç VPN kullanmadım gerek duymadım. Bu ekranda diyelim Germany seçtim sonra connect tıklamam mı lazım? Ve nasıl kapatırım?
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 13 Eylül 2021 #2 Connect'e bastığın zaman seçtiğin ülkeye bağlanır. Disconnect dediğin zaman Türkiye'ye geri döner.
dreamx Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 77 13 Eylül 2021 #3 Bağlanmak istediğin ülkeyi seçip connecte tıkla işin bitti zaman stopa bas bu kadar.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #4 connect'e bas bağlan, disconnect'e bas kapat. Bu kadar basit, başka ülke istersen ordan seç yeterli.
shad0wq Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 245 13 Eylül 2021 #5 dreamx dedi: Bağlanmak istediğin ülkeyi seçip connecte tıkla işin bitti zaman stopa bas bu kadar. Genişletmek için tıkla... connect bastıktan sonra stop gelmiyor TylerDurdenAynıBen dedi: Connect'e bastığın zaman seçtiğin ülkeye bağlanır. Disconnect dediğin zaman Türkiye'ye geri döner. Genişletmek için tıkla... Connect diyorum ondan sonra Disconnect gelmiyor yine Connect yazıyor Son düzenleme: 13 Eylül 2021
dreamx dedi: Bağlanmak istediğin ülkeyi seçip connecte tıkla işin bitti zaman stopa bas bu kadar. Genişletmek için tıkla... connect bastıktan sonra stop gelmiyor TylerDurdenAynıBen dedi: Connect'e bastığın zaman seçtiğin ülkeye bağlanır. Disconnect dediğin zaman Türkiye'ye geri döner. Genişletmek için tıkla... Connect diyorum ondan sonra Disconnect gelmiyor yine Connect yazıyor
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 13 Eylül 2021 #6 shad0wq dedi: Connect diyorum ondan sonra Disconnect gelmiyor yine Connect yazıyor Genişletmek için tıkla... Lokasyonu "Best Choice" yapıp bir deneyin isterseniz.
shad0wq dedi: Connect diyorum ondan sonra Disconnect gelmiyor yine Connect yazıyor Genişletmek için tıkla... Lokasyonu "Best Choice" yapıp bir deneyin isterseniz.
shad0wq Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 245 13 Eylül 2021 #7 TylerDurdenAynıBen dedi: Lokasyonu "Best Choice" yapıp bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... öylede denemiştim yine aynı
TylerDurdenAynıBen dedi: Lokasyonu "Best Choice" yapıp bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... öylede denemiştim yine aynı
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 13 Eylül 2021 #8 shad0wq dedi: öylede denemiştim yine aynı Genişletmek için tıkla... Uygulamadan mı kullanıyorsunuz? Yoksa tarayıcı uzantısı olandan mı?
shad0wq dedi: öylede denemiştim yine aynı Genişletmek için tıkla... Uygulamadan mı kullanıyorsunuz? Yoksa tarayıcı uzantısı olandan mı?
shad0wq Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 245 13 Eylül 2021 #9 TylerDurdenAynıBen dedi: Uygulamadan mı kullanıyorsunuz? Yoksa tarayıcı uzantısı olandan mı? Genişletmek için tıkla... Uygulama
TylerDurdenAynıBen dedi: Uygulamadan mı kullanıyorsunuz? Yoksa tarayıcı uzantısı olandan mı? Genişletmek için tıkla... Uygulama
TylerDurdenAynıBen Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.637 Makaleler 1 Çözümler 18 13 Eylül 2021 #10 shad0wq dedi: Uygulama Genişletmek için tıkla... İlla TouchVPN'i kullanmak zorunda değilseniz Betternet'i deneyebilirsiniz. Genellikle ücretsiz vpn'lerin hızları birbirine yakın oluyor, bu biraz daha hızlı. İndirmek için tıklayabilirsin.
shad0wq dedi: Uygulama Genişletmek için tıkla... İlla TouchVPN'i kullanmak zorunda değilseniz Betternet'i deneyebilirsiniz. Genellikle ücretsiz vpn'lerin hızları birbirine yakın oluyor, bu biraz daha hızlı. İndirmek için tıklayabilirsin.