chfumut Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Touch VPN'i Denetim Masası'ndan silmeye çalışıyorum ancak gitmiyor, Windows'un arama kısmına touch VPN yazdığımda ise hiçbir şeye ulaşamıyorum. Regedit kısmında onu bulamadım. Nasıl sileceğim?
Touch VPN'i Denetim Masası'ndan silmeye çalışıyorum ancak gitmiyor, Windows'un arama kısmına touch VPN yazdığımda ise hiçbir şeye ulaşamıyorum. Regedit kısmında onu bulamadım. Nasıl sileceğim?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.062 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 15 Haziran 2022 #2 Tıklayın işinizi görecektir.
chfumut Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #3 Yanıt için teşekkürler ancak baştaki yazıda regeditte uygulamayı bulamadığımı söylemiştim, yani bu işime yaramadı
Yanıt için teşekkürler ancak baştaki yazıda regeditte uygulamayı bulamadığımı söylemiştim, yani bu işime yaramadı