Touch VPN sitesi açılmıyor

Tc_hamza

Hectopat
Yer
Bursa/İnegöl
Daha fazla  
Touch VPN indirmek için siteye girdim ama her seferinde "bu siteye ulaşılamıyor" diyor.

Touch VPN indirmek için siteye girdim ama her seferinde "bu siteye ulaşılamıyor" diyor.

Türkiye'den engellenmiş/yasaklanmış. VPN veya proxy kullanabilirsiniz. Web proxyler öneririm işi kolaylaştırır Premium alarak daha hızlı kullanabilirsiniz web proxyleri.

Güvenli internet engellemiş olabilir. Güvenli interneti kapatmanızı öneririm. DNS'i 1.1.1.1 yapın. Şu an girebiliyorum ben.

Türkiye'den engellenmiş/yasaklanmış her şeye olduğu gibi, VPN veya proxy kullanabilirsiniz. Web proxyler öneririm işi kolaylaştırır Premium alarak daha hızlı kullanabilirsiniz web proxyleri.

Proxy tam olarak ne ve nasıl kullanılıyor?

Güvenli internet engellemiş olabilir. Güvenli interneti kapatmanızı öneririm. DNS'i 1.1.1.1 yapın. Şu an girebiliyorum ben.

Nasıl kapatacağım? Bulamadım ayarlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'den engellenmiş/yasaklanmış. VPN veya proxy kullanabilirsiniz. Web proxyler öneririm işi kolaylaştırır Premium alarak daha hızlı kullanabilirsiniz web proxyleri.

VPN bende açılıyor sıkıntı bile yok o nasıl oldu ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…