Touchpad aşşağı yukarı kaymıyor, ne yapmam gerek?

RespawN

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Beyler elimde Lenovo G580 var. Bi kaç gün önce Windows 8.1'i kurdum, ondan sonra hata verdi bi dll dosyasından dolayı açılmadı pc. Seçeneklerde de geri alma vardı ben de mecburen aldığım ilk güne dönmek zorunda kaldım. Her neyse, o gün bu gündür touchpad aşşağı yukarı kaymıyor anca kenardaki imleçlerden tutup indiriyorum ne yapmam gerek?

Driverı kurmamışsınız sanırım. Eğer kuruluysa ve touchpad in kontrol uygulaması varsa ordan ayar yapmanız gerek.

Synaptics kurmaya çalıştım, synaptics aygıtı bulunamadı dedi. Lenovo'nun kendi driverini kurdum birinde yine synaptics bulunamadı dedi diğeri kuruldu dedi ancak hiç bi fark yoktu.

Driver fusion programıyla sürücüyü kaldır. Sonra da lenova yardım merkezinden bilgisayarına uygun driver'ı indir. Kurduktan sonra synaptics'den toucpad'in yukarı aşağı kaydırmasını ayarla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı