decanalmond Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar touchpad hassasiyet ayarı yapılabilir mi? Touchpad'i ne zaman kullanmak istesem elimi çok fazla kaydırmak zorunda kalıyorum hassasiyetini arttırmak istiyorum mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2020
Arkadaşlar touchpad hassasiyet ayarı yapılabilir mi? Touchpad'i ne zaman kullanmak istesem elimi çok fazla kaydırmak zorunda kalıyorum hassasiyetini arttırmak istiyorum mümkün mü?
Çözüm Recep Baltaş 14 Nisan 2020 Mümkün. Bunun için iki yere bakabilirsiniz: Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Fare > İmleç hızı Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Dokunmatik yüzey > Dokunmatik yüzey hassaiyeti Bu ayarlar Windows 10 için geçerlidir tabii ki. Windows 7 kullandığınızı yeni gördüm ki zaten Windows 7 diye bir işletim sistemi yok artık.
Mümkün. Bunun için iki yere bakabilirsiniz: Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Fare > İmleç hızı Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Dokunmatik yüzey > Dokunmatik yüzey hassaiyeti Bu ayarlar Windows 10 için geçerlidir tabii ki. Windows 7 kullandığınızı yeni gördüm ki zaten Windows 7 diye bir işletim sistemi yok artık.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Nisan 2020 #2 Mümkün. Bunun için iki yere bakabilirsiniz: Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Fare > İmleç hızı Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Dokunmatik yüzey > Dokunmatik yüzey hassaiyeti Bu ayarlar Windows 10 için geçerlidir tabii ki. Windows 7 kullandığınızı yeni gördüm ki zaten Windows 7 diye bir işletim sistemi yok artık. Artı 0 Eksi Çözüm
Mümkün. Bunun için iki yere bakabilirsiniz: Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Fare > İmleç hızı Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Dokunmatik yüzey > Dokunmatik yüzey hassaiyeti Bu ayarlar Windows 10 için geçerlidir tabii ki. Windows 7 kullandığınızı yeni gördüm ki zaten Windows 7 diye bir işletim sistemi yok artık.