Touchpad havaya kalktı

793692

Decapat
Merhaba arkadaşlar, bugün garantiden laptopum geldi fakat touchpadin alt tarafının hafif kalkık olduğunu gördüm. Sol tarafa dokununca hafif sesler çıkıyor. Zararı yoksa desteği aramayacağım. Sizce zarar verir mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-08-09 at 22.02.14.jpeg
    74,1 KB · Görüntüleme: 99

Hocam bence yine de görüşün sonuçta ileride tamamen çıkarsa sorun sizden kaynaklı gözükür.

Hocam bir zararı olur mu bilmiyorum ama ben olsam belki dişleri oturmamıştır diye tutup sıkıca bastırmayı denerdim.

Hareket etmiyorsa sorun olmaz. Garantisi varsa yollayın.

Hocam bir zararı olur mu bilmiyorum ama ben olsam belki dişleri oturmamıştır diye tutup sıkıca bastırmayı denerdim.

Altında batarya var diye biliyorum.

Hocam bence yine de görüşün sonuçta ileride tamamen çıkarsa sorun sizden kaynaklı gözükür.

Normalde sadece sol tarafı hafif kalkıktı hocam. Servise gidince hoparlör değişikliği oldu ve içi açıldı. Onlardan kaynaklı.

Çalışıyorsa dursun bir sorun olmaz.

Sorunsuz çalışıyor şu an.

Hareket etmiyorsa sorun olmaz. Garantisi varsa yollayın.

Hareketten kastınız, sağa sola gidip gelmesi ise hayır olmuyor. Yerinde sertçe sabit.

O zaman sıkıntı yok ama tavsiyem ver garantiye halletsinler. Bu, o marka ve modelin kusuru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…