Touchpad iki parmak ile ekran kaydırma yapılamıyor

MadMan1

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayarımda dün herhangi bir sorun yoktu çalışıyordu. Ama bugün mouse taktım. Mouse için kendisine ait bir uygulaması var. Mouse çıkardıktan sonra touchpad iki parmak ile kaydırma çalışmamaya başladı. Ayarlara giriyorum dün olan ayarlar bugün yok. Touchpad ile ilgili her yer tek bir yerdeydi ama mouse taktıktan sonra gitmiş olmalı tam bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Normalde ilk SS'teki gibi olması gerekirken benimki 2. SS'teki gibi. Şu an bir güncelleme indiriyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-09 190246.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-09 190246.png
    56,4 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran görüntüsü 2025-02-09 190338.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-09 190338.png
    72,8 KB · Görüntüleme: 41
Yeni bilgisayarımda dün herhangi bir sorun yoktu çalışıyordu. Ama bugün mouse taktım. Mouse için kendisine ait bir uygulaması var. Mouse çıkardıktan sonra touchpad iki parmak ile kaydırma çalışmamaya başladı. Ayarlara giriyorum dün olan ayarlar bugün yok. Touchpad ile ilgili her yer tek bir yerdeydi ama mouse taktıktan sonra gitmiş olmalı tam bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Normalde ilk SS'teki gibi olması gerekirken benimki 2. SS'teki gibi. Şu an bir güncelleme indiriyorum.
Umarım yardımcı olur, birden fazla yol denenmiş;

Umarım yardımcı olur, birden fazla yol denenmiş;

Sitede açılan bir yerde denedim mouse ayarları vb. vardı. Human interface (tam adını hatırlamıyorum) kısmını yapmaya gerek yok. Sadece mouse ayarları kısmındaki güncellemeleri yapınca benim sorunum çözüldü. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı