ThisIsKayra Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar F6 tuşu çalışıyor ama Touchpad'i kapatmıyor fonksiyon tuşuda kapalı ama olmuyor ayarlardan bir yerden kapatabiliyor muyum?
Arkadaşlar F6 tuşu çalışıyor ama Touchpad'i kapatmıyor fonksiyon tuşuda kapalı ama olmuyor ayarlardan bir yerden kapatabiliyor muyum?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 29 Temmuz 2023 #2 FN+F6 deneyin. Artı 0 Eksi
HaktanMurat Centipat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #3 ThisIsKayra dedi: Arkadaşlar F6 tuşu çalışıyor ama Touchpad'i kapatmıyor fonksiyon tuşuda kapalı ama olmuyor ayarlardan bir yerden kapatabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Windows tuşuna basınca touchpad yaz bende çıkıyo ordan kapata bilirsin Artı 0 Eksi
ThisIsKayra dedi: Arkadaşlar F6 tuşu çalışıyor ama Touchpad'i kapatmıyor fonksiyon tuşuda kapalı ama olmuyor ayarlardan bir yerden kapatabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Windows tuşuna basınca touchpad yaz bende çıkıyo ordan kapata bilirsin
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 29 Temmuz 2023 #4 HaktanMurat dedi: Windows tuşuna basınca touchpad yaz bende çıkıyo ordan kapata bilirsin Genişletmek için tıkla... Bazı bilgisayarlarda yok o, benim eski bilgisayarda yoktu mesela. Artı 0 Eksi
HaktanMurat dedi: Windows tuşuna basınca touchpad yaz bende çıkıyo ordan kapata bilirsin Genişletmek için tıkla... Bazı bilgisayarlarda yok o, benim eski bilgisayarda yoktu mesela.
HaktanMurat Centipat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #5 569801 dedi: Bazı bilgisayarlarda yok O, benim eski bilgisayarda yoktu mesela. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirğin için teşekkürler. Artı 0 Eksi
569801 dedi: Bazı bilgisayarlarda yok O, benim eski bilgisayarda yoktu mesela. Genişletmek için tıkla... Bilgilendirğin için teşekkürler.
KS KS ThisIsKayra Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #6 erme dedi: FN+F6 deneyin. Genişletmek için tıkla... Daalga mı geçiyorsun anlamadım? FN tuşu ile olmuyor dedim onu kapattım. HaktanMurat dedi: Windows tuşuna basınca touchpad yaz bende çıkıyo ordan kapata bilirsin Genişletmek için tıkla... Orda öyle bir şey yok? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (91).png 373,1 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
erme dedi: FN+F6 deneyin. Genişletmek için tıkla... Daalga mı geçiyorsun anlamadım? FN tuşu ile olmuyor dedim onu kapattım. HaktanMurat dedi: Windows tuşuna basınca touchpad yaz bende çıkıyo ordan kapata bilirsin Genişletmek için tıkla... Orda öyle bir şey yok?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 29 Temmuz 2023 #7 ThisIsKayra dedi: Dalga mı geçiyorsun anlamadım? FN tuşu ile olmuyor dedim onu kapattım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey dememişsiniz. Fonksiyon tuşu kapalı demişsiniz ama kapalı'dan ne anlayacağız? Artı 0 Eksi
ThisIsKayra dedi: Dalga mı geçiyorsun anlamadım? FN tuşu ile olmuyor dedim onu kapattım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey dememişsiniz. Fonksiyon tuşu kapalı demişsiniz ama kapalı'dan ne anlayacağız?
KS KS ThisIsKayra Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #8 erme dedi: Öyle bir şey dememişsiniz. Fonksiyon tuşu kapalı demişsiniz ama kapalı'dan ne anlayacağız? Genişletmek için tıkla... Tmm agam Artı 0 Eksi
erme dedi: Öyle bir şey dememişsiniz. Fonksiyon tuşu kapalı demişsiniz ama kapalı'dan ne anlayacağız? Genişletmek için tıkla... Tmm agam