dix0ntr Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #1 Touchpad driverını güncellemeye çalıştım ama güncelleştirecek bir aygıt bulunamadı diyor.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #2 Güncel olduğu için öyle diyor olmasın? Aygıt yöneticisinden tarihine bakar mısınız? Artı 0 Eksi
alikeskinn53 Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 124 Çözümler 1 Yer Rize/Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 TUF GAMİNG B550-PLUS MSİ RTX 3060 SPH 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyeni 26 Ocak 2023 #3 Windows güncelleştirme otomatik yüklemedimi sürücüyü? Artı 0 Eksi
5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 26 Ocak 2023 #4 Touchpad'in çalışıyorsa güncel driver'a gerek yok bence. Ben hiçbir laptop'umda touchpad'i güncellemedim hiç gerek durmadım. (Diğer parçaların driver'ı güncel olmalı ama) Artı 0 Eksi
Touchpad'in çalışıyorsa güncel driver'a gerek yok bence. Ben hiçbir laptop'umda touchpad'i güncellemedim hiç gerek durmadım. (Diğer parçaların driver'ı güncel olmalı ama)
KS KS dix0ntr Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #5 alikeskinn53 dedi: Windows güncelleştirme otomatik yüklemedimi sürücüyü? Genişletmek için tıkla... Hayır 515079 dedi: Touchpad'in çalışıyorsa güncel driver'a gerek yok bence. (Diğer parçaların driver'ı güncel olmalı ama) Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor işte AJFA dedi: Güncel olduğu için öyle diyor olmasın? Aygıt yöneticisinden tarihine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde Touchpad gözükmüyor maalesef Artı 0 Eksi
alikeskinn53 dedi: Windows güncelleştirme otomatik yüklemedimi sürücüyü? Genişletmek için tıkla... Hayır 515079 dedi: Touchpad'in çalışıyorsa güncel driver'a gerek yok bence. (Diğer parçaların driver'ı güncel olmalı ama) Genişletmek için tıkla... Çalışmıyor işte AJFA dedi: Güncel olduğu için öyle diyor olmasın? Aygıt yöneticisinden tarihine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinde Touchpad gözükmüyor maalesef
L Lordenmarious Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 416 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ocak 2023 #6 Fonksiyon tuşlarından kapatmış olabilir misiniz? Eğer laptopun içini açtıysanız daha önce flex kablosunu bağlayamamış olabilirsiniz. Kontrol edin. Artı 0 Eksi
Fonksiyon tuşlarından kapatmış olabilir misiniz? Eğer laptopun içini açtıysanız daha önce flex kablosunu bağlayamamış olabilirsiniz. Kontrol edin.
KS KS dix0ntr Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #7 Lordenmarious dedi: Fonksiyon tuşlarından kapatmış olabilir misiniz? Eğer laptopun içini açtıysanız daha önce flex kablosunu bağlayamamış olabilirsiniz. Kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Lordenmarious dedi: Fonksiyon tuşlarından kapatmış olabilir misiniz? Eğer laptopun içini açtıysanız daha önce flex kablosunu bağlayamamış olabilirsiniz. Kontrol edin Genişletmek için tıkla... Baktım yine olmadı laptopun içini hiç açmadım Artı 0 Eksi
Lordenmarious dedi: Fonksiyon tuşlarından kapatmış olabilir misiniz? Eğer laptopun içini açtıysanız daha önce flex kablosunu bağlayamamış olabilirsiniz. Kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Lordenmarious dedi: Fonksiyon tuşlarından kapatmış olabilir misiniz? Eğer laptopun içini açtıysanız daha önce flex kablosunu bağlayamamış olabilirsiniz. Kontrol edin Genişletmek için tıkla... Baktım yine olmadı laptopun içini hiç açmadım
5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 26 Ocak 2023 #8 dix0ntr dedi: Aygıt yöneticisinde Touchpad gözükmüyor maalesef Genişletmek için tıkla... Ünlemli olarak görünen sürücüler var mı? Varsa eğer donanım kimliklerini kopyalayarak internetten aratarak güvenli sitelerden driver'ını yükle. (HP, Dell, Lenovo vs.) Artı 0 Eksi
dix0ntr dedi: Aygıt yöneticisinde Touchpad gözükmüyor maalesef Genişletmek için tıkla... Ünlemli olarak görünen sürücüler var mı? Varsa eğer donanım kimliklerini kopyalayarak internetten aratarak güvenli sitelerden driver'ını yükle. (HP, Dell, Lenovo vs.)
KS KS dix0ntr Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #9 515079 dedi: Ünlemli olarak görünen sürücüler var mı? Varsa eğer donanım kimliklerini kopyalayarak internetten aratarak güvenli sitelerden driver'ını yükle. (HP, Dell, Lenovo Genişletmek için tıkla... Hayır yok Artı 0 Eksi
515079 dedi: Ünlemli olarak görünen sürücüler var mı? Varsa eğer donanım kimliklerini kopyalayarak internetten aratarak güvenli sitelerden driver'ını yükle. (HP, Dell, Lenovo Genişletmek için tıkla... Hayır yok
5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 26 Ocak 2023 #10 dix0ntr dedi: Hayır yok Genişletmek için tıkla... Touchpad'inizin bozulmadığına emin misiniz? Artı 0 Eksi