Ardao1 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 16 GB RAM 1 TB SSD Hp Victus 16 Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın touchpadine yağ kaçtı ve dışa çıkmaya başladı acaba sorun oluşturur mu? Açıp bakarsam garanti dışı olur mu?
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın touchpadine yağ kaçtı ve dışa çıkmaya başladı acaba sorun oluşturur mu? Açıp bakarsam garanti dışı olur mu?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #2 Ardao1 dedi: Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın touchpadine yağ kaçtı ve dışa çıkmaya başladı acaba sorun oluşturur mu? Açıp bakarsam garanti dışı olur mu? Genişletmek için tıkla... Zaten içine yağ kaçırarak garantiye koymuşsun. Açık bakarsanız veya bakmazsanız bile garanti dışı olur. Artı 0 Eksi
Ardao1 dedi: Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın touchpadine yağ kaçtı ve dışa çıkmaya başladı acaba sorun oluşturur mu? Açıp bakarsam garanti dışı olur mu? Genişletmek için tıkla... Zaten içine yağ kaçırarak garantiye koymuşsun. Açık bakarsanız veya bakmazsanız bile garanti dışı olur.
yusufegekaya0 Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 1.378 Çözümler 13 Yer Karabük/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit İşlemci: İ511400H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ Ram: 16 Gb 8X2 Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd Mouse: Logitech G102 MousePad: SteelSeries QCK Medium Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci / İçerik Üreticisi 11 Mart 2024 #3 Bilgiseyarcıya gidip temizlenmesi gerekiyor garanti varsa garanti dışı kalır. Artı -1 Eksi
KS KS Ardao1 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 16 GB RAM 1 TB SSD Hp Victus 16 Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #4 cumali_032 dedi: Zaten içine yağ kaçırarak garantiye koymuşsun. Açık bakarsanız veya bakmazsanız bile garanti dışı olur. Genişletmek için tıkla... Aslında yağ denilemez su gibisinden ama bir sorun oluşturmuyor sizce isimi garantiyemi alıyım Ardao1 dedi: Aslında yağ denilemez su gibisinden ama bir sorun oluşturmuyor sizce isimi garantiyemi alıyım Genişletmek için tıkla... Ve damladan çok daha küçük yusufegekaya0 dedi: Bilgiseyarcıya gidip temizlenmesi gerekiyor garanti varsa garanti dışı kalır. Genişletmek için tıkla... Damla kadar denilebilir ama sorun yaratır mı Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Zaten içine yağ kaçırarak garantiye koymuşsun. Açık bakarsanız veya bakmazsanız bile garanti dışı olur. Genişletmek için tıkla... Aslında yağ denilemez su gibisinden ama bir sorun oluşturmuyor sizce isimi garantiyemi alıyım Ardao1 dedi: Aslında yağ denilemez su gibisinden ama bir sorun oluşturmuyor sizce isimi garantiyemi alıyım Genişletmek için tıkla... Ve damladan çok daha küçük yusufegekaya0 dedi: Bilgiseyarcıya gidip temizlenmesi gerekiyor garanti varsa garanti dışı kalır. Genişletmek için tıkla... Damla kadar denilebilir ama sorun yaratır mı
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #5 Ardao1 dedi: Aslında yağ denilemez su gibisinden ama bir sorun oluşturmuyor sizce isimi garantiyemi alıyım Ve damladan çok daha küçük Genişletmek için tıkla... İşini garantiye alıcaksan, garantiye yolla derim. Artı 0 Eksi
Ardao1 dedi: Aslında yağ denilemez su gibisinden ama bir sorun oluşturmuyor sizce isimi garantiyemi alıyım Ve damladan çok daha küçük Genişletmek için tıkla... İşini garantiye alıcaksan, garantiye yolla derim.
KS KS Ardao1 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 16 GB RAM 1 TB SSD Hp Victus 16 Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #6 cumali_032 dedi: İşini garantiye alıcaksan, garantiye yolla derim. Genişletmek için tıkla... Sağolasın kardeşim laptop yeni o yüzden tırsıyorum biraz şuan sorun yok ama doğru söylüyorsun Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: İşini garantiye alıcaksan, garantiye yolla derim. Genişletmek için tıkla... Sağolasın kardeşim laptop yeni o yüzden tırsıyorum biraz şuan sorun yok ama doğru söylüyorsun
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #7 Ardao1 dedi: Sağolasın kardeşim laptop yeni o yüzden tırsıyorum biraz şuan sorun yok ama doğru söylüyorsun Genişletmek için tıkla... Yani laptop yeniyse hiç şey yapma, az buz bir şey olsa bile bir kontrole götür. Erken teşhis hayat kurtarır! Artı 0 Eksi
Ardao1 dedi: Sağolasın kardeşim laptop yeni o yüzden tırsıyorum biraz şuan sorun yok ama doğru söylüyorsun Genişletmek için tıkla... Yani laptop yeniyse hiç şey yapma, az buz bir şey olsa bile bir kontrole götür. Erken teşhis hayat kurtarır!
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.280 Makaleler 9 Çözümler 160 Yer Ankara🥀 11 Mart 2024 #8 Ardao1 dedi: Sağolasın kardeşim laptop yeni o yüzden tırsıyorum biraz şu an sorun yok ama doğru söylüyorsun Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz yetkili servise yollayın. Artı 0 Eksi
Ardao1 dedi: Sağolasın kardeşim laptop yeni o yüzden tırsıyorum biraz şu an sorun yok ama doğru söylüyorsun Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz yetkili servise yollayın.
KS KS Ardao1 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 16 GB RAM 1 TB SSD Hp Victus 16 Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #9 cumali_032 dedi: Yani laptop yeniyse hiç şey yapma, az buz bir şey olsa bile bir kontrole götür. Erken teşhis hayat kurtarır! Genişletmek için tıkla... Evet ama garantiden çıkar diye korkuyorum yarın götürüp baktiricam oksitlenme olmamasi için Şebnem Ferah dedi: Ne olur ne olmaz yetkili servise yollayın. Genişletmek için tıkla... Garanti karşılar sanırsam Arkadaşlar mediamarkt teknik ile konuştum garanti kapsamına giriyorum sevindim Son düzenleme: 12 Mart 2024 Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Yani laptop yeniyse hiç şey yapma, az buz bir şey olsa bile bir kontrole götür. Erken teşhis hayat kurtarır! Genişletmek için tıkla... Evet ama garantiden çıkar diye korkuyorum yarın götürüp baktiricam oksitlenme olmamasi için Şebnem Ferah dedi: Ne olur ne olmaz yetkili servise yollayın. Genişletmek için tıkla... Garanti karşılar sanırsam Arkadaşlar mediamarkt teknik ile konuştum garanti kapsamına giriyorum sevindim