Toughpower GF1 vs High Power Super GD+

unalsert

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Şu anda kullandığım sistemim şu şekilde:
  • i5 10600KF
  • RTX 3060
  • MSI Z490
  • 16 GB 3200 MHz RAM.
Kullandığım PSU da Thermaltake 80+Bronz BX1 650W. Oyunlarda yük binince fan sürekli son hızda dönüyor ve aşırı derecede ses yapıyor, sanki fön makinesı çalışıyor gibi. Bu da çok rahatsız ediyor beni.

İleride sistemimi i7+3080'li sisteme upgrade edeceğim, bu nedenle ses yüzünden şu anda yeterli Watt'a sahip olan PSU'mu değiştirmek istiyorum.

2 model arasında kaldım, içlerinde biraz daha uygun fiyatlı High Power modeli şu anki sistemime yeterli olur, indirimde gözüküyor bir de. Ama ilerde düşündüğümüz sistemimi de besler mi kararsız kaldım. Siz hangi modeli önerirsiniz ve neden?

Önceliğim sessiz çalışması olacaktır. High Power ile Thermaltake teknik özellik olarak birebir aynı gözüküyor.

High Power Super GD+ Series 850W 80+ Gold Smart Fan, Full Moduler Güç Kaynağı (HP1-F850GD-F14C) - 1100 TL
Thermaltake Toughpower GF1 850W 80+ Gold Full Modüler 14cm Fanlı PSU - 1400 TL

Seasonic 850w modelini de inceledim ama bu modellere göre fiyatı biraz yüksek geldi.

Veya bu modeller harici 850W olması şartıyla daha iyi modelde önerirseniz onu da değerlendirebilirim. Bu durumda bütçem maksimum 2000 TL olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu fiyata bu PSU varken bence başka PSU alınmaz. 850W şart demişsiniz ama tek ekran kartı ile 850W güç tüketimine ulaşmak günümüzde neredeyse imkansız.

1000W biraz fazla oldu kabul ediyorum.
RM850x alabilirsiniz.
Azıcık bütçe artırırsanız Rog Thor 850W alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…