Bu konu uzun süre önce açılmış ama açıklık getirelim istiyorum, gerek ülkemizde gerekse diğer Avrupa ülkelerinde çoğu "Touhou Project Fan" ibaresini üzerine alan oyuncular bu siteden indiriyor oyunları çünkü kimse tamamen Japonca olan bir oyunu para verip alacakmış gibi durmuyor. Burada araya bir durum daha giriyor, bu oyunları artık isteseniz de satın alamazsınız ki Zun'da zamanında yurt dışındaki telif işlerine karışacak gücüm yok diyerek kendini işin içinden sıyırmış idi. Uzun süredir topluluk Steam sürümlerinden falan bahsediyor ancak hem ortada doğru düzgün sürüm yok hem de benim tanıdığım Touhou Project sevdalıları beş parasız insanlardan oluşuyor genelde -ki bende oyuna sırf beleş olduğu için başlayan biri olarak söylüyorum bunu- bundan mütevellit oyunları Steam üzerinden satışa çıksa bile 60 dolar gibi fiyatları göreceğimiz için ve büyük ihtimalle dil desteği de yarım yamalak olacağı için yine talep az olacak bu oyunlara. Her neyse sözü uzatmaya gerek yok, Moriya Shrine güvenli olduğu bilinen bir sitedir ve bu siteden oyunu indiren kişi tüm sorumluluğu üzerine almaktadır. Fakat, şu zamana kadar Moriya tapınağı üzerinden oyunu indirip sorun yaşayan insan hiç görmedim ve açıkçası Moriya topluluğunun kötü niyetli olduğunu da düşünmüyorum. Tamamen size kalmış bir durum. Bulabilirseniz Japon forumları üzerinden oyunlara sahip kişilerden sizin için oyunların bir kopyasını çıkarmasını isteyebilirsiniz bu da bir seçenek.
Tüm bunların yanında oynadığım herhangi bir sürümü şu ana kadar oradan indirmemiştim elimdeki sürümler CD-Rip -ki sadece Hisoutensoku var elimde fiziksel olarak- dijital sürüm hiç yok.