Karager Hectopat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2017 #1 Klavye fazla yer kaplasın istemiyorum, ışıklandırması güzel, kahverengi veya kırmızı switchli bir klavye tavsiye eder misiniz ?
Klavye fazla yer kaplasın istemiyorum, ışıklandırması güzel, kahverengi veya kırmızı switchli bir klavye tavsiye eder misiniz ?
RichTAD Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 576 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2017 #2 Kırmızı switch klavye olarak ; Asus Strix Tactic Pro Cherry MX Kahverengi Mekanik Türkçe Fiyatı
Karager Hectopat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2017 #3 Silinen üye dedi: Kırmızı switch klavye olarak ; Asus Strix Tactic Pro Cherry MX Kahverengi Mekanik Türkçe Fiyatı Genişletmek için tıkla... Tournament Edition değil ki.
Silinen üye dedi: Kırmızı switch klavye olarak ; Asus Strix Tactic Pro Cherry MX Kahverengi Mekanik Türkçe Fiyatı Genişletmek için tıkla... Tournament Edition değil ki.
P Pınar Apak Hectopat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Mayıs 2017 #4 Asus ROG Claymore Core Cherry MX Red RGB Usb Türkçe Klavye | sanalmarketim
T TechnoBey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 1.210 Makaleler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2017 #5 Corsair K55-BW Tournament Edt.-Ozone Strike Battle-Logitech g410
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2017 #6 Karager dedi: Klavye fazla yer kaplasın istemiyorum, ışıklandırması güzel, kahverengi veya kırmızı switchli bir klavye tavsiye eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Bu ürünümüz yakında geliyor. Tam size göre.
Karager dedi: Klavye fazla yer kaplasın istemiyorum, ışıklandırması güzel, kahverengi veya kırmızı switchli bir klavye tavsiye eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Bu ürünümüz yakında geliyor. Tam size göre.