GSG 9 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 200 Çözümler 2 Yer Trabzon, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #11 Lorfselo dedi: Hocam bir de şey soracağım elimde ümit 2601 var sizce alayım mı seneye LGS var ailem sürecek zamanın olmaz diyorlar sizce mantıklı mı alayım mı? Genişletmek için tıkla... Bence alın çünkü fiyatlar artacak, sürmesenizde sorun değil bakımını yaparsınız yeter.
Lorfselo dedi: Hocam bir de şey soracağım elimde ümit 2601 var sizce alayım mı seneye LGS var ailem sürecek zamanın olmaz diyorlar sizce mantıklı mı alayım mı? Genişletmek için tıkla... Bence alın çünkü fiyatlar artacak, sürmesenizde sorun değil bakımını yaparsınız yeter.
Lorfselo Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 626 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 İ3 12100F Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #12 GSG 9 dedi: Bence alın çünkü fiyatlar artacak, sürmesenizde sorun değil bakımını yaparsınız yeter. Genişletmek için tıkla... Yani hocam çok kararsız kaldım ne yapsam acaba ailem böyle diyor.
GSG 9 dedi: Bence alın çünkü fiyatlar artacak, sürmesenizde sorun değil bakımını yaparsınız yeter. Genişletmek için tıkla... Yani hocam çok kararsız kaldım ne yapsam acaba ailem böyle diyor.
GSG 9 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 200 Çözümler 2 Yer Trabzon, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #13 Lorfselo dedi: Yani hocam çok kararsız kaldım ne yapsam acaba ailem böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Eğer seneye artacak fiyatı karşılayacaksanız almayın o zaman de.
Lorfselo dedi: Yani hocam çok kararsız kaldım ne yapsam acaba ailem böyle diyor. Genişletmek için tıkla... Eğer seneye artacak fiyatı karşılayacaksanız almayın o zaman de.