Towelroot bize bilgisayara ihtiyaç duymadan kolay ve hızlı bir şekilde root atma imkanı sunuyor. Root yaparken bozma gibi bir şansınız da yok. Bilenleriniz çoktur fakat ben anlatmak istedim yine de. Şuana kadar benim denediğim android sürümü 4.4.2 olan bütün cihazlarda sorunsuz çalıştı.
Bunu yazıp çıkan ilk siteye giriyoruz.
Kırmızı simgeye tıklıyoruz ve çıkan soruya tamam diyoruz.
Bildirim panelinde inen dosyaya tıklıyoruz.
Yükle diyoruz.
Anlıyorumu seçip, yine de yükle diyoruz.
Uygulamayı açıyoruz.
Butona tıklıyoruz ve bir süre bekliyoruz.
Karşımıza bu yazı çıkarsa cihaz sorunsuz rootlanmış demektir. Cihazı yeniden başlatmanızı öneririm.
Towelroot'un içinde virüs bulunmakta. Kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Onun yerine Windows üstünden KingoROOT, Android üstünden Framaroot (Frameroot şeklinde de geçiyor), Root'CU kullanılabilir.
@SypeR doğru söylüyor, virüs bulunmakta. Root işlemini gerçekleştirdikten sonra uygulamayı kaldırırsanız daha da olmadı hard reset atarsanız bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
@SypeR doğru söylüyor, virüs bulunmakta. Root işlemini gerçekleştirdikten sonra uygulamayı kaldırırsanız daha da olmadı hard reset atarsanız bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.