ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 1 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar sadece golf oyunu için almayacağım sanırım bir sürü oyun var içerisinde bazıları öldü diyor aktif oyuncu kitlesi yok diyor sizce alınır mı?
Arkadaşlar sadece golf oyunu için almayacağım sanırım bir sürü oyun var içerisinde bazıları öldü diyor aktif oyuncu kitlesi yok diyor sizce alınır mı?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 1 Kasım 2023 #2 Sadece golf modunu oynuyorum, keyifli açıkçası. Çoğu kişi vuruşları ezberlemiş ama.
ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 1 Kasım 2023 #3 Caner Uncu dedi: Sadece golf modunu oynuyorum, keyifli açıkçası. Çoğu kişi vuruşları ezberlemiş ama. Genişletmek için tıkla... Peki oyuncu var mı ve diğer modlarını hiç oynadıysanız onlarda zevkli mi?
Caner Uncu dedi: Sadece golf modunu oynuyorum, keyifli açıkçası. Çoğu kişi vuruşları ezberlemiş ama. Genişletmek için tıkla... Peki oyuncu var mı ve diğer modlarını hiç oynadıysanız onlarda zevkli mi?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 1 Kasım 2023 #4 @ZEROX67 Birkaç moduna bakmıştım fakat bana keyifli gelmedi. Golf modunda hâlâ oyuncu var. Çok fazla diyemem fakat girmek istediğinde lobi buluyorsun yani.
@ZEROX67 Birkaç moduna bakmıştım fakat bana keyifli gelmedi. Golf modunda hâlâ oyuncu var. Çok fazla diyemem fakat girmek istediğinde lobi buluyorsun yani.