Tower Unite DirectX Runtime Hatası

BuğrahanDeveci

Hectopat
Daha fazla  
Steam'den Tower Unite adlı oyunu aldım yükledim oyuna gireyim derken bir anda karşıma şöyle bir hata geldi;

The following component(s) are required to run this program

DirectX Runtime

Bu hatayı aldıktan sonra ise DirectX Runtime kurdum ama yine de aynı hatayı aldım. Bu sefer de Process Monitor'de hatayı aramaya çalıştım ve anlamaya çalıştım ne eksik diye ama bir şey anlamadım Buraya da Process Monitor'ün loglife dosyasını oluşturdum bir göz atarsanız sevinirim.
@Recep Baltaş
@Ali Güngör

Logfile Dosyası------>Logfile.PML

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Sürümüm uyuyordu baktım ama açılmıyordu oyun. Sizin vermiş olduğunuz linkteki dosyayı indirdim, kurulumunda dosya dizini sordu, ben de oyunun kurulu olduğu yerdeki DirectX dosyasını seçtim, oraya kurdum ve yine de olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
bendede bu hatayı veriyor

tower unite oyununu plugin'AppleARKit'failed to load because module'AppleARKit! could not found. please ensure the plugin is properly installed, otherwise consider disabling the plugin for this project'' bu hata yüzünden 10 kere yükledim çözümü nasıl
bendede bu hatayı veriyor

tower unite oyununu plugin'AppleARKit'failed to load because module'AppleARKit! could not found. please ensure the plugin is properly installed, otherwise consider disabling the plugin for this project'' bu hata yüzünden 10 kere yükledim çözümü nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…