Towny sunucusu için hosting önerisi

ATT1LAS

Hectopat
Yer
Prag
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4080 Super Gaming Trio Msi
Amd Ryzen 7600x
32gb 6200mhz
B650 Carbon
Meslek
Serbest
Selam dostlar, ben açacağım 1.16.5 sürümlü Minecraft Towny sunucum için Anksoft Hosting kullanacağım lakin kaç GB RAM gerekli bilemedim. Öneriniz varsa memnun olurum. (işlemci 3900X)
Ana lobi dahil veya dahil değil diye belirtirseniz çok makbule geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Dilersen sana Ryzen 9 5950X işlemcili ve fiyat konusunda daha uygun şekilde yardımcı olabiliriz, test sunucusu sağlayarak test edebilirsin. En azından sunucuyu test etmeni istiyorum, yardımcı olabileceğim veya kafana takılan bir nokta olursa bana discord'dan ulaşabilirsin.
Discord adresim: noxywashere

Ek olarak ilk siparişe özel MerhabaNacss kodu ile %10 indirim kazanabilirsin.

Yine de AnkSoft kullanacağım diyorsan eğer Towny sunucun için başlangıçta 4 - 6GB ram bungeecord ve lobi sunucuların ise 1GB 1GB şeklinde açabilirsin, toplamda 8GB - 10GB ramlik bir sunucu işini görecektir.

Kullanacağınız pluginler vs önemli. Paketleri gönderin yardımcı olalım. Keyubu öneririm hosting olarak bu arada.

Hocam minimum 16 GB RAM kullanın. Rahat oynamak için 16 kullanmanız lazım minimum. Anksoft izin veriyor mu bilmiyorum ama yetmezse 1 2 GB RAM takviyesi yapılabilir. Bir sorum daha olacak anksoftun ne artısı var Keyubu'ya göre? Ben gayet memnunum kendilerinden.

Adamlar profesyonel ve neredeyse hiç eksileri yok benim gözümde. Müşteri memnuniyeti ve kalite 1. sırada adamlar için. Paketleri ortalama olarak Keyubu'dan 50-60TL daha pahalı ama bu fiyatı müşteri memnuniyeti ve +20-30GB M.2 SSD'den karşılıyor. Bu arada 12 GB ana lobisiz yetmez değil mi?

Siz daha önce hiç anksoft kullandınız mı? Ya da Keyubu hakkında bir "-" ya da büyük bir "+" nız var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…