cuglu8 Picopat Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 76 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx5060 Ryzen 7500f Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #1 Lunecraft towny sunucusunda hızlı para kasma yöntemleri.
aidenzw Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 588 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #2 cuglu8 dedi: Lunecraft towny sunucusunda hızlı para kasma yöntemleri. Genişletmek için tıkla... Hocam serverı bilmiyorum ama çoğu townyde farm en çok para veren şey genelde de kaktüs farmı olur.
cuglu8 dedi: Lunecraft towny sunucusunda hızlı para kasma yöntemleri. Genişletmek için tıkla... Hocam serverı bilmiyorum ama çoğu townyde farm en çok para veren şey genelde de kaktüs farmı olur.
cuglu8 Picopat Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 76 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx5060 Ryzen 7500f Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #3 aidenzw dedi: Hocam serverı bilmiyorum ama çoğu townyde farm en çok para veren şey genelde de kaktüs farmı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam yutup da gördüğüm bir kaktüs farkını yaptım ama çalışıyor ne yapabilirim?
aidenzw dedi: Hocam serverı bilmiyorum ama çoğu townyde farm en çok para veren şey genelde de kaktüs farmı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam yutup da gördüğüm bir kaktüs farkını yaptım ama çalışıyor ne yapabilirim?
aidenzw Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 588 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #4 cuglu8 dedi: Hocam yutup da gördüğüm bir kaktüs farkını yaptım ama çalışıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ne güzel işte çalışıyorsa.
cuglu8 dedi: Hocam yutup da gördüğüm bir kaktüs farkını yaptım ama çalışıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ne güzel işte çalışıyorsa.
cuglu8 Picopat Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 76 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx5060 Ryzen 7500f Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #5 aidenzw dedi: Hocam ne güzel işte çalışıyorsa. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazfım çalışmıyor.
aidenzw Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 588 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #6 cuglu8 dedi: Yanlış yazfım çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Neyi çalışmıyor bilmiyorum ama sunucuda kapalı olabilir veya 1-2 şeyi yanlış yapmışsındır siliniyorlardır YouTube'dan veya başka birinin farmına bakarak doğru mu yanlış mı diye bakabilirsin tüm kaktüs farmları aynıdır zaten 3 çeşit var tek.
cuglu8 dedi: Yanlış yazfım çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Neyi çalışmıyor bilmiyorum ama sunucuda kapalı olabilir veya 1-2 şeyi yanlış yapmışsındır siliniyorlardır YouTube'dan veya başka birinin farmına bakarak doğru mu yanlış mı diye bakabilirsin tüm kaktüs farmları aynıdır zaten 3 çeşit var tek.